Fotowoorden mei 2017

Fotowoorden mei 2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ja hoor, het is weer mei! Het weer zal nu beter gaan worden (hoop ik), zodat we allemaal lekker buiten kunnen zitten yoorsen. Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe fotowoordenuitdaging! Voor inspiratie (of gewoon omdat je het leuk vindt) kan je de reacties onder mijn vorige fotowoorden lezen. Er zijn weer genoeg verhalen ingestuurd, dus je kan je plezier wel op!

Dan de uitdaging van deze maand. Onderaan dit bericht vind je een nieuwe foto, aan jou de taak hier woorden bij te verzinnen. Hoe je dat doet, is aan jou! Het mag dus een blog, verhaal, quote, gedicht of iets anders creatiefs worden! Dat betekent ook dat er geen vastgesteld aantal woorden is bij deze uitdaging.

Als je meedoet wil ik je vragen de tag 'Fotowoorden mei' te gebruiken onderaan je post. Ook wil ik je vragen je bijdrage onder dit bericht te delen door de link te plaatsen. Veel succes allemaal! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo, eerst even de andere invullingen lezen dan ga ik met deze ook even aan de gang
| 15:08 |
Ook ik heb er een duo-uitdaging-verhaal van gemaakt:
yoo.rs/encaustichris/blog/de-achtbaan-1493728058.html?Ysid=26233
| 14:30 |
Ik heb je uitdaging met 2 andere samen verwerkt in een kort verhaal: yoo.rs/tipsvaningrid/blog/koffer-geopend-en-vertrokken-1493723171.html?Ysid=8138
| 13:16 |
De foto zelf is al heel erg mooi! Nu nog een verhaal erbij.... ;) Leuke uitdaging.
| 17:18 |
Wel weer een mooie uitdaging, maar hoe en of ik het ga invullen is nog maar de vraag.
| 14:33 |
Weer een mooie uitdaging.
Deze foto leent zich wel voor een mooi gedicht.
| 14:32 |
Je hebt een mooie foto gekozen, ik ga er over nadenken.
Heb je die foto zelf gemaakt?
| 12:26 |
Ik wou dat ik zo mooi kon fotograferen.
| 12:34 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen