Unboxing de bookvaultbox van mei


Vanmorgen werd ik wakker met koorts en hoofdpijn. Ik belde mijn werk om me ziek te melden en viel daarna weer rap in slaap. Tot de bel ging in ieder geval. Een bezorger stond voor de deur met een nieuw pakket. Ik nam het in ontvangst en zonder te kijken wat erin zat, ben ik mijn bed weer ingedoken. Na wat aspirientjes is de hoofdpijn verdwenen en de koorts flink gezakt. Tijd dus om de boekenbox open te maken en te kijken wat er allemaal inzit! 

Op de eerste foto zie je wat ik het eerst zag toen ik deze box opende. Hele kleine gummetjes in de vorm van een uil. Ik had geen idee wat het met deze box te maken had, maar het is wel ontzettend schattig! Op de tweede foto een ketting met een zandloper erin. Je kan de binnenste ring draaien waardoor de zandloper omdraait. Ik vind het leuk bedacht, maar ik vind het wel jammer dat het zand niet geleidelijk naar beneden loopt. De laatste foto bevat buttons met, waarvan ik direct al dacht, afbeeldingen die bij de boeken uit deze box passen. Ik houd me niet zo bezig met de nieuwste boeken die op de markt komen, maar voor mensen die dat wel doen, was het nu al heel duidelijk geweest wat er voor boeken tevoorschijn zouden komen. 

Na de vorige items, werkte ik mijn box verder door om tot de volgende leuke spulletjes te komen. Op de eerste foto zijn twee boekenleggers te zien die ook weer met de belangrijkste inhoud van deze box te maken hebben. Vervolgens kwam er een boekje tevoorschijn met daarin een recept voor iets en een interview met de schrijver van de boeken. Wat het recept moet worden uiteindelijk, weet ik niet. Dat is dus een geheim! En dan het laatste voor ik bij de boeken was: Een exemplaar van het tijdschrift Eclips. Dit komt twee keer per jaar uit en hierin staan allerlei nieuwtjes rondom het fantasy-genre. 


En dan nu het moment van de waarheid. Welke boeken zaten er in deze box?