Mijn verhaal. -17 kilo

Mijn verhaal. -17 kilo


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eind 2014 ben ik moeder geworden van een prachtige zoon. Voordat ik zwanger werd, was ik al iets aan de zware kant, maar door de zwangerschap kreeg ik nog 11 kilo extra cadeau. Onderaan de blog plaats ik foto's van hoe ik er in het begin uit zie en hoe ik er nu uit zie.

Ik moest dus serieus aan de slag van mezelf. Ik ben eerst op eigen kracht (minder snoepen en meer bewegen) 8 kilo afgevallen. Daarna ben ik bij een diëtiste geweest en heb ik een programma van 8 weken gevolgd. Ik zou hiermee een kilo per week kunnen afvallen, maar omdat ik niet gemotiveerd was, ben ik deze 8 weken maar 4 kilo kwijtgeraakt.

Sinds een paar maanden ben ik echt serieus geworden met sporten. Wat enorm helpt is dat mijn man ook fanatiek aan fitness doet. Ik doe mee met zijn training schema's en ja, dat is zwaar. Toch bleef ik een beetje hangen en dat komt uiteraard omdat ik te 'lui' was om cardio te doen. Toch is dit heel erg belangrijk. De coach van mijn man zei dat hij 's ochtends op nuchtere maag cardio moet doen. Wij hebben nu een hometrainer in huis en ik fiets 3x in de week op nuchtere maag 30 minuten. En het werkt zo goed! Ik ben nu eindelijk bijna bij het lichaam waar ik me prettig in voel. Ik ben nu 17 kilo kwijt en wil nog 5 kilo kwijtraken.

Ik geneer me een beetje om de foto's te delen, maar ik hoop jullie hiermee te kunnen inspireren. Ik dacht dat ik mijn hele leven dik zou blijven, maar moet je me nu eens zien! Als ik het kan, kunnen jullie het ook!

Hoe staan jullie erin? Willen jullie ook gezonder worden? Of zijn jullie al tevreden?


Ik moest dus sei


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (17 reviews)
expand_more
Verberg reacties
WAUW! wat een knappe prestatie heb je geleverd en mooi dat je het wilt delen. Ik moet er ook terug veel kwijt, ben een eeuwige jojo. Ik neem jouw verhaal mee als inspiratie, dank je.
| 12:25 |
Wat een lieve reactie! Ik ben ook altijd aan het jojo-en. Echt super vervelend! Heel veel succes!
| 15:45 |
Lieverd super knap van je!
| 13:53 |
Dankje mop :)
| 13:54 |
Super goed van je!
| 13:51 |
Dankjewel:)
| 13:52 |
Fijn dat het zo goed gaat.
Hou vol en ga door.
| 23:33 |
Dankjewel!
| 07:34 |
knap als je de kilo's op die manier eraf krijgt, volhouden zou ik zeggen
| 21:34 |
Bedankt, ga ik zeker doen!
| 07:34 |
Heel goed van jou, dat is een hele prestatie. :-)
| 11:17 |
Bedankt! :)
| 14:55 |
:-)
| 18:34 |
Dat is onwijs knap! Ikzelf was tijdens mijn laatste zwangerschap 35 kg aangekomen (schaam schaam). Raakte het niet kwijt en een hernia die er tussendoor kwam, maakte het bewegen niet gemakkelijker. Sinds juni vorig jaar heb ik het roer omgegooid en ben inmiddels 24 kg afgevallen. Helemaal op ooit begin gewicht zal ik denk niet komen, maar ik knok er nog steeds voor. Nooit, maar dan ook nooit ga ik terug naar die +24!
| 19:23 |
Wauw! Wat knap dat je de kracht hebt gevonden om op eigen kracht 24 kilo af te vallen. Ga zo door!
| 19:29 |
Dank je
| 21:13 |
Knap werk hoor.
| 11:13 |
Goed gedaan hoor!
| 08:02 |
Dankjewel:)
| 09:52 |
Wat een prachtig resultaat heb je ook een eetschema
| 21:11 |
Had ik wel via de diëtiste, nu weet ik de richtlijnen en bepaal ik zelf wat ik eet. Al ben ik er slecht in om strak te blijven, omdat ik zo van snoepen hou, haha
| 21:48 |
Mooi resultaat, en wees blij dat je niet te snel bent afgevallen.
| 19:25 |
Daar ben ik ook zeker blij mee! Het is heel langzaam gegaan, maar daardoor wel blijvend. Ik ben niet gaan jojo-en
| 19:42 |
Mooi bezig!
Zelf ook sindskort, nu nog zonder begeleiding, weer echt begonnen met proberen op een gezond gewicht te komen.
Ik hoef niet ''dun'' te zijn, maar wil me gezond voelen in m'n lijf en dat is mijn doel. Ik heb mijn eetpatroon aangepast, beweeg & doe meer op een dag dan voorheen. Omdat ik eindelijk op een goed punt in mijn mindset ben aanbeland, dat ik er ook iets aan KAN doen (want heb het al veel vaker geprobeerd).
Ben nu, op m'n moeder haar weegschaal (die ik eigenlijk niet helemaal vertrouw op accuraatheid), wel -5kg (in een maand geloof ik). en krijg elke dag meer energie en kracht terug (al doe ik in het weekend nog steeds liever wat rustiger aan haha) Ik ga gewoon nog even door!
| 15:55 |
Precies! Dat is ook mijn doel, gezonder zijn en meer energie. Ik wens je nog heel veel succes! We kunnen het!
| 16:11 |
ja dankje, jij ook!
echt wel!
| 18:41 |
Nou ja, geneer je niet, sterker nog, wees trots op je zelf!
| 15:37 |
Dankjewel! Ik ben ook zeker wel trots, maar dat is een lange weg geweest
| 15:41 |
Maar je mag er wezen hoor! Echt waar!! Knap gedaan!!
| 15:57 |
Heel mooi resultaat :)
| 15:07 |
Dankjewel :)
| 15:21 |
Wow, super goed gedaan!
| 14:59 |
Dankje! X
| 15:05 |
SUPER!!! Proficiat. Heel mooi reseltaat
| 14:53 |
Dankjewel! :) ik vind ook wel dat ik nu al trots mag zijn
| 15:05 |
Absoluut
| 15:25 |
Wauw je bent goed bezig!
| 14:44 |
Dankjewel!
| 15:05 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen