×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Jongeren en persoonlijkheidsstoornissen

Jongeren en persoonlijkheidsstoornissen


Vandaag heb ik 6 jongeren een belangrijke vraag gesteld. Wat doe je als je vriendin een persoonlijkheidsstoornis heeft? Waarop 3 jongeren annuleerden, 1 jongere stond open voor vragen. Toen ik de vraag stelde echter geen antwoord, ´tja weet ik veel´. 1 iemand ging het gesprek met me aan en vond dit een doodnormale vraag, ik heb goed met hem kunnen praten. Hij zegt ze zorgen te nemen over zijn vriendin en haar na een gesprek naar de psycholoog zou brengen. De laatste die ik sprak had echter alleen een kort en krachtig antwoord; zorgen. Toch ben ik blij dat ik 2 mensen aan de praat heb kunnen krijgen, maar echt onderzoek dat doe je in het echt. Niet via de computer. Ongeveer 2 op de 6 jongeren gaan het gesprek dus aan, en nee dit heb ik niet maar 1 keertje gedaan. Ik vraag vaker mensen via het internet vragen over psychologie. Het is mijn passie en ik wil me er graag in verdiepen.

Natuurlijk kan ik deze antwoorden niet baseren op de realiteit, nooit zul je zeker weten of ze de waarheid spreken.


Karin van der Straaten
Ieder mens is al uniek op zich en dan zijn we ook nog eens allen één Er is veel geestelijke schade bij jong en oud. Ook ik heb daar mijn interesse liggen en kijk graag of er een handje uitgestoken kan worden ter verbetering Mooi dit
23-01-2017 22:50
23-01-2017 22:50 • Reageer
With love photography
Helder geschreven zo.
06-01-2017 04:34
06-01-2017 04:34 • Reageer
Charissa van Beek
Ik denk dat de term persoonlijkheidsstoornis erg breed en vooral daardoor een lastig begrip. Veel mensen weten niet goed wat de symptomen en bijkomstige moeilijkheden zijn van een persoonlijkheidsstoornis en dat maakt het lastig om in te beelden wat voor een impact het zou hebben op het leven van degene aan wie je de vraag stelt. Wat als vragen omtrent personen zijn per definitie moeilijk te beantwoorden omdat er veel onbekende factoren zijn in het leven van een mens. Als mijn vriend een persoonlijkheidsstoornis zou hebben en hij zou mij dit vertellen dan zal mijn reactie afhangen van factoren zoals; - Hoe lang zijn we al bij elkaar? - Verloopt de relatie goed of is deze al instabiel? - Wat is de omgeving van mijn vriend? Thuissituatie, vrienden, werk/school? - Hoe gaat mijn vriend er zelf mee om? Misschien nog wel de belangrijkste..
04-01-2017 21:24
04-01-2017 21:24 • Reageer
Gewoon mezelf
Wellicht helpt het bij je onderzoek om mensen te informeren over dat wat een persoonlijkheidsstoornis kan betekenen of voor jou betekent. Dan weet men waar je het over hebt. Succes
03-01-2017 21:31
03-01-2017 21:31 • 1 reactie • Reageer
It's me Beau
Dankje daar had ik nog niet aan gedacht maar vrijwel na het antwoord werd het gesprek verwijderd.
03-01-2017 22:49
03-01-2017 22:49 • Reageer