Jongeren en persoonlijkheidsstoornissen


Vandaag heb ik 6 jongeren een belangrijke vraag gesteld. Wat doe je als je vriendin een persoonlijkheidsstoornis heeft? Waarop 3 jongeren annuleerden, 1 jongere stond open voor vragen. Toen ik de vraag stelde echter geen antwoord, ´tja weet ik veel´. 1 iemand ging het gesprek met me aan en vond dit een doodnormale vraag, ik heb goed met hem kunnen praten. Hij zegt ze zorgen te nemen over zijn vriendin en haar na een gesprek naar de psycholoog zou brengen. De laatste die ik sprak had echter alleen een kort en krachtig antwoord; zorgen. Toch ben ik blij dat ik 2 mensen aan de praat heb kunnen krijgen, maar echt onderzoek dat doe je in het echt. Niet via de computer. Ongeveer 2 op de 6 jongeren gaan het gesprek dus aan, en nee dit heb ik niet maar 1 keertje gedaan. Ik vraag vaker mensen via het internet vragen over psychologie. Het is mijn passie en ik wil me er graag in verdiepen.

Natuurlijk kan ik deze antwoorden niet baseren op de realiteit, nooit zul je zeker weten of ze de waarheid spreken.