Logica?


# oud en nieuw #carnaval #idioterie Ik probeer de logica te snappen. Men viert met een hoop bombarie en geldverslinde voor mij een niet logisch iets! Mensen, een oud jaar is om! Datzelfde jaar wat jou misschien veel ellende gaf, zorgen of weet ik veel wat! Nadat je 10 tallen euro's, zo niet honderden, enkele gekken zelfs 1000 den weg heb geknald, je eigen vol gooit met drank, na een 'heerlijke' coma weer bij komt met een al dan niet brak gevoel in je donder, of een flinke pijn in je harses, want owow, het was zo gezellig, word je de volgende dag wakker.. sommige twee dagen later zelfs!🤣 En dat omdat December om is, Januari begint, het jaartal alleen is veranderd, en we gaan daarna weer door met dezelfde zorgen van de dag daar voor! Ja.. juist! Er is niets veranderd! Men geeft geld uit voor een waan? Of hoop? Ik weet het niet, kan er al jaren mijn vinger niet op leggen. En als de rook cq stofdeeltjes, waarom zoveel is te doen, is opgetrokken, storten velen zich opnieuw in idioterie! Carnaval! De een nog belachelijker uitgedost dan de ander, iedereen vind elkaar lief, zo lief dat je waarschijnlijk je grootste vijand niet zult herkennen achter een masker! 🤣Zwart wit gezien vier je wel een feestje met iemand die je in dat jaar nog in elkaar gaat beuken als je wat verkeerds zegt! 🤣Nee, ik ben niet tegen nederlandse tradities, echt niet, ik probeer alleen te snappen waarom! En ik zal de vraag stellen gedurende de rest van mijn leven! Ik ben te nuchter om hier een feesstje van te maken , want ik geef geen fuck! Ik snap de logica als realist niet! Uiteindelijk geven beide 'feesten' doorgaans een hoop trammelant, knokpartijen, gewonden, en in het ergste geval doden door alcoholgebruik. Maar owow...wat was het gezellig! 🖕. Deze droogkloot gaat aan de koffie, en denkt er het zijne van!