×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Een klein huftertje

Een klein huftertje


Mischien heb ik het ooit wel eens neer geschreven hier, ik lees mijn eigen verhalen nooit terug, daar ik weet hoe saai ik soms kan zijn!

Ik ben de 'gelukkige' eigenaar van een hypofyse  tumor, een klein, geniepig huftertje wat is binnen gedrongen van een ander klein vrolijk huftertje!

Bestaan er vrolijke huftertjes dan vraag je je af?

Volgens mij wel.. soms als ik een geintje uithaal zegt men lachend..."wat ben je ook een huftertje soms he" ,en met mijn 1.74 ben ik ook de grootste niet, dus  ja, in mijn beleving bestaan er kleine vrolijke huftertjes!

De hypodinges regelt een hoop in een lichaam. hoe klein ie ook is, maar het is net als de politiek, word het verstoord door een ongewenst indringer, is het hek van de dam, en nagenoeg niets werkt meer zoals het zou moeten!

Na het zoveelste bezoek, en een verversing van mijn strippenkaart aan het witte jassen centrum, kwam men tot een oplossing!

Ik moet zeggen dat ik wat moedeloos word van dat gezeur, want bijvoorbeeld bloed prikken, wat bij mijn niet echt eenvoudig is, daar mijn vaten gewoon slim zijn, en zich verstoppen als het weer zover is om vampirella bloed af te laten tappen.

Bij de laatste scan, waarbij met koelvloei...ow wacht. .ik ben mens, euhm, hoe heet zoiets....contrastvloeistof inspuiting de inhoud van mijn hoofd op licht om beter te kunnen zien waar mijn 'clitorus' zit, mislukte dit.

Na vier keer lek te zijn geprikt, alleen niet met het gewenste resultaat bromde ik, nadat men de vijfde poging wilde doen:

"Ho maar hoor, tis klaar zo, ben geen proefkonijn, heb er schoon genoeg van"!

"Zo zien we U ook niet Mijnheer".

"Kan wel wezen, klaar is klaar, heb het wel een beetje gehad met dit circus, ben vaker hier dan dat ik op vakantie ga "!

Nu is vakantie voor ons zowiezo  een no go, want tja.. geld he...wilde dat er boompies groeiden in deze prut hier.

Alleen wij hebben 'prut' prut!

Waardeloze drek waar alleen maar onkruid groeit en geen geldboompjes.

Lang verhaal kort en zo  ...zonder die contrastvloeistof kon de internist?...heet iemand zo die je inhoud van je hoofd nakijkt, evengoed zien of dat kleine huftertje zich had misdragen de laatste tijd.

Want dan zou datzelfde huftertje het 'pand' onder dwang moeten verlaten, dmv  snij grage mensen in witte jassen, iets waar ik al helemaal niet op zit te wachten, er is in mijn leven al genoeg 'om gespit' in dit lijf!

Er zit wel wat 'beweging' in, dus dat huftertje is aan het rommelen, maar meer in de hormoon huishouding.

Ik maar denken dat mijn klachten leeftijd gerelateerd waren!

Stijve pijnlijke spieren, sneller moe, heb inmiddels de liefkozende bijnaam 'ouwe mopperpot' gekregen, daarnaast heb ik een geweldige mooie vrouw die heel sexy kan zijn, maar ach....koffie was belangrijker, ik droomde over treintjes ipv over een mooie cougar dame, en eerlijk gezegd.  .het boeide me niet meer ook, allemaal onder het mom van... 'ik word ook een dagje ouder he'!

Nou..de gifmenger heeft wat voor me verzonnen ..het schijnt een wondermiddel te zijn die de strijd aangaat met hetgeen dat kleine pokke huftertje, die mislukte clitorus .

Alleen een kleine kanttekening...mijn Vrouw mag mij niet aanraken op de plaats waar ik het aanbreng, anders loop ik de kans dat ik op een gegeven moment wakker word naast een vrouw met snor en zo!

Ook het humeur moet beter worden, maar nog erger. .de libido!

Haha...ja serieus. .nu is een samensmelting op zijn tijd wel lekker, maar om nu te zeggen dat ik s 'morgens wakker wil worden met een zogenaamde  'odol', alsof je in je eentje op een mini camping ligt wakker te worden, vind ik ook wel overdreven, dat mis ik niet echt!

Leeftijd gebonden, welnee, ik ben nog een jonge gozer , met een extraatje... ook al is dat zelfde extraatje een vervelende bitch!

Wacht eens even...bitch?

Denk dat ik binnenkort maar eens naar mijn ex ga, vragen om een goede knuffel, en dan maken dat ik weg kom.

Al lijkt het me wel hilarisch om haar gezicht te zien als ze wakker word met een baard van een halve meter!
help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Charissa Kalloe
Ik heb geen idee hoe ik kan antwoorden op je reactie dus doe het via deze weg. Ik ben namelijk door de tumor bijna blind geworden en werk dus met spraaksoftware en niet alles wordt goed voorgelezen als hoe het er in feite staat. Dus vergeef me als ik nu weer een nieuwe reactie schrijf haha. Ja, en dan besef je in eens dat zo’n klein huftertje je hele lichaam aanstuurt. Ongelofelijk. Dit verhaal heb ik wel eens voorbij zien komen in de besloten Facebook groep. Weet je ook toevallig hoe jouw huftertje heet? Er schijnen zoveel soorten aandoeningen te zijn, micro en macro prolactinoom, niet functionerend adenoom, ziekte van kushing, syndroom van sheehan, craniofaryngeoom(wat ik had) en nog zo veel meer... Veel sterkte en succes met alles.
18-03-2018 12:07
18-03-2018 12:07 • 1 reactie • Reageer
Jacob Aberkrombie
Hee Charissa, Ik heb geen idee hoe dat ding heet, het is goedaardig, alhoewel ik me afvraag wat er zo goedaardig aan is! Ik noem het barrel gewoon 'klit' want het is vrouwelijk in mijn ogen, daar ik er tieten van krijg en meerdere malle zaken waar ik geen verstand van heb. Testosteron is nagenoeg nihil , stemmingswisselingen niet te kort, ik word alleen niet ongesteld haha. Het is niet erg hoor, jij mag gewoon een reactie schrijven wanneer je wil, ik probeer zo goed mogelijk te antwoorden, anders had ik niet moeten gaan schrijven, toch? Jij bent bijna blind geworden schrijf je, heftig, ik denk dat ik mede daarom zo goed in de gaten word gehouden, kan je nagaan wat zo'm klein rot kreng teweeg kan brengen! Jij ook erg veel sterkte, en al je wat wilt vragen, vraag gerust, gedeelde smart is halve smart.
18-03-2018 14:17
18-03-2018 14:17 • Reageer
Charissa Kalloe
Helaas weet ik hier alles van behalve dan het testosteron gedeelte ;). Ik leef nu 8 jaar zonder hypofyse. Dit als gevolg van een goedaardige, geen idee wat er goedaardig aan is, hypofyse tumor ook wel een Craniofaryngeoom. Hoe is dit bij jou ontstaan? Weet je dat er ook een hypofyse stichting bestaat? Daarbij gekoppeld een besloten groep of Facebook met lotgenoten, vind ik zelf heel fijn. Maar het kan ook zijn dat je er zo min mogelijk mee bezig wilt zijn. Succes!
16-03-2018 13:14
16-03-2018 13:14 • 1 reactie • Reageer
Jacob Aberkrombie
Bij mij zit ie er nog in, Ik schijn de,voor mannen zeldzame versie te hebben,bof ik even...NOT. Hoe dat klote ding is ontstaan weten ze niet,men denkt dat ik er al jaren mee loop,mogelijk zelfs langer dan 20 jaar,daar ik in het verleden door toedoen van een torenhoge cholestrolhuishouding een zwaar hartinfarct heb gehad,en dat kleine rot dingetje regelt dat ook. Ik wist niet beter dat het eea zo hoorde in mijn lijf,en destijds had je die hedendaagse technieken nog niet. Wetende dat ik het heb is nu sinds 4 jaar geloof ik,nadat ik begon te merken dat mijn 'borsten' begonnen te groeien. De doc dacht aan ontstekingen,of ergen,dus 'mammo'! laten maken,je reinste SM overigens! Men ontdekte dat ik vrouwelijk weefsel aan het ontwikkelen was,ontwikkelen was niet echt het woord,het was al ontwikkeld,sja,en als man zit je daar niet echt op te wachten natuurlijk. Op dit moment heb ik er nog mee te dealen,wil even zien wat die gel voor uitwerking heeft,stapje voor stapje komt er ietwat verandering in dit vreemde lijf,wat ook weer heel maf is voor mijn gevoel,en hopende dat het malle ding niet groter gaat worden,want als ie er uit moet mag ik vanwege mijn tikker bepaalde medicijnen niet hebben,maar blijft ie er in,dan weten we uiteindelijk ook het eindresultaat, Bedankt voor je tip,nee,ben er niet alle dagen bewust mee bezig,in het begin wel,maar daar word je gek van ;)
18-03-2018 03:10
18-03-2018 03:10 • Reageer
jolandemooij
Huftertje bedoel ik natuurlijk. Mijn telefoon dacht weer handig met mij mee te denken.
02-03-2018 18:40
02-03-2018 18:40 • 1 reactie • Reageer
Jacob Aberkrombie
Had hem al door hoor, die telefoons tegenwoordig...denken ook alles te weten!
02-03-2018 20:09
02-03-2018 20:09 • Reageer
jolandemooij
Kan je dat juffertje niet met humor te lijf gaan? Die lacht zich zo dood.
02-03-2018 18:39
02-03-2018 18:39 • 1 reactie • Reageer
Jacob Aberkrombie
Heb ik geprobeert bij mijn vrouw,als ze het nu niet kan winnen gaat ze mij met zweepjes te lijf hahaha
02-03-2018 20:08
02-03-2018 20:08 • Reageer
Schorelaar
Sterkte man, je schrijft het zo nuchter maar toch....
23-02-2018 21:10
23-02-2018 21:10 • 1 reactie • Reageer
Jacob Aberkrombie
eens per jaar zet ik mijn masker af...met carnaval ;)
24-02-2018 16:52
24-02-2018 16:52 • Reageer
wakeupkitty
Krijg je er alleen een baard van of? Anders ben je een goudmijn tegen haaruitval. Sterkte met het huftertje of nog meer het proefkonijn zijn.
22-02-2018 23:02
22-02-2018 23:02 • 1 reactie • Reageer
Jacob Aberkrombie
Geen idee of ik haar uitval krijg van die bende,niet te hopen,dat is het enigste wat nog normaal is aan me hahaha
23-02-2018 00:08
23-02-2018 00:08 • 1 reactie • Reageer
Albert van den Berg
Sommige dingen zouden we een ander wensen, maar ach het is niet anders. Hopelijk komen je hormonen niet teveel in opstand, probeer van de dingen te genieten. En vooral wegblijven uit ziekenhuizen als je kunt, helaas heb ik ook een abo.
22-02-2018 20:47
22-02-2018 20:47 • 1 reactie • Reageer
Jacob Aberkrombie
Het is wat het is Albert,maar die hormonenzooi,dat je bepaalde stoffen niet hebt zal me een zorg wezen,maar dat je er belabbert van ben is minder,we gan het mee maken,zondag start ik met die steroidenzooi.
23-02-2018 00:09
23-02-2018 00:09 • 1 reactie • Reageer
LivingThaGoodLife
Hahaha ik heb je hylarische stukjes gemist.. geweldig geschreven! Ik zeg doen: geef die b*tch van katoen! Maar dan in snorvorm haha
22-02-2018 19:41
22-02-2018 19:41 • 1 reactie • Reageer
Jacob Aberkrombie
hahaha,ik weet niet of mijn levensverzekering kamikaze stunten dekt!
22-02-2018 20:03
22-02-2018 20:03 • 1 reactie • Reageer
Hans van Gemert
Dit was in ieder geval géén saai stukje!
22-02-2018 19:10
22-02-2018 19:10 • 1 reactie • Reageer
Jacob Aberkrombie
Ik heb soms mijn momenten Hans...thanks.
22-02-2018 20:04
22-02-2018 20:04 • Reageer