Een klein huftertje


Mischien heb ik het ooit wel eens neer geschreven hier, ik lees mijn eigen verhalen nooit terug, daar ik weet hoe saai ik soms kan zijn!

Ik ben de 'gelukkige' eigenaar van een hypofyse  tumor, een klein, geniepig huftertje wat is binnen gedrongen van een ander klein vrolijk huftertje!

Bestaan er vrolijke huftertjes dan vraag je je af?

Volgens mij wel.. soms als ik een geintje uithaal zegt men lachend..."wat ben je ook een huftertje soms he" ,en met mijn 1.74 ben ik ook de grootste niet, dus  ja, in mijn beleving bestaan er kleine vrolijke huftertjes!

De hypodinges regelt een hoop in een lichaam. hoe klein ie ook is, maar het is net als de politiek, word het verstoord door een ongewenst indringer, is het hek van de dam, en nagenoeg niets werkt meer zoals het zou moeten!

Na het zoveelste bezoek, en een verversing van mijn strippenkaart aan het witte jassen centrum, kwam men tot een oplossing!

Ik moet zeggen dat ik wat moedeloos word van dat gezeur, want bijvoorbeeld bloed prikken, wat bij mijn niet echt eenvoudig is, daar mijn vaten gewoon slim zijn, en zich verstoppen als het weer zover is om vampirella bloed af te laten tappen.

Bij de laatste scan, waarbij met koelvloei...ow wacht. .ik ben mens, euhm, hoe heet zoiets....contrastvloeistof inspuiting de inhoud van mijn hoofd op licht om beter te kunnen zien waar mijn 'clitorus' zit, mislukte dit.

Na vier keer lek te zijn geprikt, alleen niet met het gewenste resultaat bromde ik, nadat men de vijfde poging wilde doen:

"Ho maar hoor, tis klaar zo, ben geen proefkonijn, heb er schoon genoeg van"!

"Zo zien we U ook niet Mijnheer".

"Kan wel wezen, klaar is klaar, heb het wel een beetje gehad met dit circus, ben vaker hier dan dat ik op vakantie ga "!

Nu is vakantie voor ons zowiezo  een no go, want tja.. geld he...wilde dat er boompies groeiden in deze prut hier.

Alleen wij hebben 'prut' prut!

Waardeloze drek waar alleen maar onkruid groeit en geen geldboompjes.

Lang verhaal kort en zo  ...zonder die contrastvloeistof kon de internist?...heet iemand zo die je inhoud van je hoofd nakijkt, evengoed zien of dat kleine huftertje zich had misdragen de laatste tijd.

Want dan zou datzelfde huftertje het 'pand' onder dwang moeten verlaten, dmv  snij grage mensen in witte jassen, iets waar ik al helemaal niet op zit te wachten, er is in mijn leven al genoeg 'om gespit' in dit lijf!

Er zit wel wat 'beweging' in, dus dat huftertje is aan het rommelen, maar meer in de hormoon huishouding.

Ik maar denken dat mijn klachten leeftijd gerelateerd waren!

Stijve pijnlijke spieren, sneller moe, heb inmiddels de liefkozende bijnaam 'ouwe mopperpot' gekregen, daarnaast heb ik een geweldige mooie vrouw die heel sexy kan zijn, maar ach....koffie was belangrijker, ik droomde over treintjes ipv over een mooie cougar dame, en eerlijk gezegd.  .het boeide me niet meer ook, allemaal onder het mom van... 'ik word ook een dagje ouder he'!

Nou..de gifmenger heeft wat voor me verzonnen ..het schijnt een wondermiddel te zijn die de strijd aangaat met hetgeen dat kleine pokke huftertje, die mislukte clitorus .

Alleen een kleine kanttekening...mijn Vrouw mag mij niet aanraken op de plaats waar ik het aanbreng, anders loop ik de kans dat ik op een gegeven moment wakker word naast een vrouw met snor en zo!

Ook het humeur moet beter worden, maar nog erger. .de libido!

Haha...ja serieus. .nu is een samensmelting op zijn tijd wel lekker, maar om nu te zeggen dat ik s 'morgens wakker wil worden met een zogenaamde  'odol', alsof je in je eentje op een mini camping ligt wakker te worden, vind ik ook wel overdreven, dat mis ik niet echt!

Leeftijd gebonden, welnee, ik ben nog een jonge gozer , met een extraatje... ook al is dat zelfde extraatje een vervelende bitch!

Wacht eens even...bitch?

Denk dat ik binnenkort maar eens naar mijn ex ga, vragen om een goede knuffel, en dan maken dat ik weg kom.

Al lijkt het me wel hilarisch om haar gezicht te zien als ze wakker word met een baard van een halve meter!
help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!