Maak je niet sappel!


Kronkel van vandaag...Sorry Pap. Sorry dat ik geen groene vingers heb, maar eerder zwart! Ik vond sleutelen leuker! Vond ja! Toen mijn grote liefde weg ging, dat ding op twee wielen, heb ik de helft van mijn gereedschap aan de motorrijdende over buuf gegeven, want tja...ook het motor minnend volk moet toch blijven voort bestaan Fuck...is dit discriminerend...what ever...fuck that to 🖕 En Pa, ik heb alleen maar meiden, en de rest van je koters ook! Pa...we sterven uit! Ons ooit zo befaamde naam...of was het nu berucht, in deze beroep ik me op mijn zwijgrecht Pap, je snapt me wel...toch? Pa..alleen de oudste dochter draagt wel de naam, maar haar kindje (mijn prinsesje) weer niet...en de jongste...pffft...nou Pa, die heeft een pest hekel aan dat gejank aan alles wat kind is 🤣 , dus tja, die zie ik geen koters krijgen! Het is wat het is Pa...en klompen of voetbalschoenen aan tijdens de seks, wat vroeger de gezegde was, zag ik niet zitten...verre van sexy. Geef mij maar iets lekkers in een glimmend pakkie met leuke hakjes..dan ga ik als de brandweer! Nog sneller dan jij in je moestuin was ook! Maar goed, dat is een ander verhaal. Als ik er over na denk ben ik de laatste der Mohikanen. Nu is dat wel weer best stoer om zo'n dergelijke naam te dragen, of eh, hoe zeg je zoiets..het klinkt wel dapper! Nu zei mijn Meissie..."Joh...je kan er altijd nog een ander nemen, en daar proefboringen mee gaan doen Die spoort niet Pap, weer opnieuw beginnen, ik moet er niet aan denken, trouwens, deze muts ken ik al 20 jaar en zoals je weet...ik ben niet zo van de veranderingen! Alle optie's overwegende kan ik concluderen dat het na mijn jongste kind over and done is Pap! Ik moet wel zeggen dat ze vele kuren van mij...ehh..jou heeft, raar maar waar, soms denk ik wel eens...zou jij er een stukje in zitten, geestelijk dan he...want owow, die heeft me soms een temperament, wil jij niet weten...alhoewel...misschien krijg je het van boven allemaal wel mee, ik heb geen idee! Niets is vreemd in dit leven,zelfs de conclusie trekken dat we uitsterven is niet moeilijk, maar ach...ooit ook daar boven zullen wij nooit uitsterven lijkt me...want dood gaan doe je maar een keer! Alhoewel...ook weer een apart verhaal, want zoals je misschien weet hebben ze ooit mijn batterij weer opgestart, ook weer een ander verhaal. Nou Pap...dit was het dan, geef Mam een dikke knuf daarboven, en die zal wel zeggen.."Ach, het is wat het is, maak je niet 'sappel'" #uitsterven #Mohikanen