Van respect naar minachting!


Van Respect tot Minachting,

In 1958 ben ik uit de 'klei getrokken'.. wat misschien linkt naar mijn, nog steeds lange haar. Nu begin ik misschien alweer gelijk fout, want lang haar word vaak gezien als zijnde een aso persoon! Zeker in deze huidige tijd,waarin alles eigenlijk volgens de regeltjes moet van een steeds groter wordend dictatoriaal land! Jawel, U leest het goed, ik durf dit volmondig op digitaal papier te zetten. Men, dus U, ik, kort gezegd, wij allen worden beetje bij beetje gekneed tot iets waarvoor dappere strijders in de jaren 40-45 tegen hebben geknokt!

Echter, ook daar is door de huidig zittende regering ook totaal geen respect meer voor! Want in deze wereld, en zelfs in dit kleine landje, draait alles om macht, en geld. Het grote geld wel te verstaan! En alles, wacht, ik zal het duidelijker zeg, ALLES moet daar voor wijken! Goed, laat ik als nuchtere Hollander even mijn visie rond wapperen, en mijn knowledge, bevindingen, beweegredenen, hoe men het ook tracht te noemen, in mijn eigen taal hier neerzetten.

En laat ik dan vooral bij het begin beginnen. Mijn lange haren zijn mijn metgezel, al sinds dat ik begon met het, voor mij, echte leven! In 1976 kocht ik mijn eerste motor, en tot de dag van vandaag ben ik er niet meer afgestapt, noem het een way of life! Mijn vrijheid, het gevoel, bereikte ik door te rijden, veel te rijden, destijds nog door weer en wind, al vroor het, zelfs nog met ijzel gereden. Want, heen ga je, niets aan de hand, terug moet je.

Ik heb nog meegemaakt dat de zgn kreidler boys veranderde in een MC, tenminste, dat wil zeggen, ik weet van het ontstaan, immers, een motorrijder zijn, betekende automatisch dat je een ieder, met dezelfde hobby, als een soort familielid er bij kreeg! Saamhorigheid, ik kom zo nog even op dat woord terug! Je groette elkaar tijdens het rijden, stond er iemand met pech, dan ook hielp je elkaar, vette klauwen veegde je af aan een doekie als die er al was, zoniet, ach.Jeans waren ook goed genoeg! Qua motor ben ik altijd een zgn loner geweest in jonger jaren. Trok graag mijn eigen plan. Natuurlijk, ook destijds ging het bijvoorbeeld wel eens te hard, agent achter je reet aan, aan de kant, en had je een goede, bleef het bij een standje, tegenwoordig likken die gasten al aan hun potlood, die schrijvende dan, laten we het netjes houden, voordat ze de portier van hun auto open hebben!

Natuurlijk, het zijn in feite allemaal 'marionetten' van een hogere piefen, en ze doen wat hun is opgedragen! Maar het word enger, niet dat ik persoonlijk bang ben uitgevallen, maar het woord typeert de handelswijze van het huidige, corrupte regerings cartel met al hun enge vriendjes. En of die vriendjes nu zitten te zwetsen in de 2e kamer, om jou als burger nog meer te bestelen, of het nu gaat om een agent die de avond daarvoor niet op de kut is geweest, en jij daar het slachtoffer van word, of het ..oh, wacht even, laat ik het gelijk goed zeggen, het OMG, daar bedoel ik natuurlijk niet motorminnend Nederland mee, OMG is mijn eigen verzinsel om het Openbaar Ministerie Geteisem te hernoemen.

Immers, dit stel corrupte zielen heeft het in gang gezet om alle motorclubs zodanig neer te zetten als zijnde crimineel, wat natuurlijk je reinste onzin is, maar men moet wat verzinnen om hun gelijk te krijgen, en de niet rijdende burger achter zich te krijgen met hun gelieg! Gelieg? Jazeker, gelieg! Laat ik met de deur in huis vallen. Hoe is het mogelijk dat bepaalde mensen vast zitten omdat men hen verdenkt dat ze iets hebben gedaan wat niet is bewezen?

Lees het nog eens goed...Hoe is het mogelijk dat bepaalde mensen vast zitten omdat men hen verdenkt, dat ze iets hebben gedaan wat niet is bewezen? Dat stinkt, vrijheidsberoving is strafbaar, men mag pas vast worden gezet als het is bewezen dat de dader ook werkelijk hetgeen heeft gedaan waardoor deze werd verdacht! Zo niet, mag men, zover ik weet, iemand uiterlijk 3 dagen vasthouden. Dus is het OMG TEGEN de wet in, bezig te manipuleren!

Ja joh, men zegt zoveel, de kranten, zoals het uberfoute dagblad de Telegraaf, durft te beweren dat, ik weet niet hoeveel, was het niet rond de 80% van de bikers een crimineel verleden hadden? Joh..gaat effe lekker lopen overdrijven! Alleen, het gekke van alles is, de niet motorrijdende burger slikt alles voor zoete koek, men gelooft ook nog eens alle leugens! Weet je wat de gevestigde politiek,alsmede het OMG niet kan hebben? Daar komt ie! Saamhorigheid! Clubs gaan voor hun eigen leden door het vuur, maar niet alleen voor eigen leden, ook voor de gezinnen, ook voor minder bedeelden, ook voor...nee ho,nu ben ik op een punt beland dat ik mijn visie even wat meer uit een ga zetten.

Het gaat niet goed in Nederland, burgers beginnen te morren, terecht, want de politiek maakt er een teringzooi van. Links en rechts lees je wel eens op bijvoorbeeld Facebook,'man, wanneer komen we in opstand'? En dat God ons bij moge staan als dat gebeurd! Hahaha, wat een giller, nou, ik kan je vertellen dat die zelfde God he-le-maal geen ruk voor je doet! Niet als de pleuris uit zal breken! Dan moet je je reet maar zien te redden, en als een doorgesnoven ME er achter je aan komt met zijn lat, die rubberen dan, waarschijnlijk van het nachtkasje van zijn wijf mee gejat, berg je dan maar want die dingen zwiepen behoorlijk. Alleen een doorgewinterde SM er zou er van gaan lopen kwijlen. Want machtswellustelingen geven het volk de macht niet, dat word de kop ingedrukt, als het moet figuurlijk! En een paar burgertjes zijn snel bang.

'Saamhorigheid' is niet bang, maar voordat die enkele burgertjes door hebben dat je juist daar nog wel eens bijval van zou kunnen krijgen, moet dat eerst uit de weg worden geruimd, oftewel, verboden worden, althans, dat probeert men. Het is eigenlijk stoken in een goed huwelijk, maar net als in een goed huwelijk kan je stoken wat je wilt, men blijft elkaar trouw, want liefde, op wat voor manier dan ook, zit in het hart! Dat krijgt een corrupt zooitje zoals het OMG niet voor elkaar, never nooit niet! Althans, dat is mijn gedachte hier over.

Strafrechtelijk gaat het niet lukken, dus dan maar bestuursrechterlijk? Om dan bepaalde wetjes door heen te drukken? Word ik al warm OMG? Ondermijningswet voor het einde van 2018 een feit? Daarom dit complete circus met de slechtste clowns aller tijden, dat moet wel op zijn reet gaan! En als iedere niet motorrijdende burger dit nu gaat inzien, schieten we al een mooi eind op.

Iets wat jullie plannen, om mensen nog meer monddood te maken, aan te gaan pakken, dus de MC's, laat mij niet lachen, Saamhorigheid zal nooit sterven! Wat hopelijk wel snel sterft is de corruptie waarmee politiek Den Haag alsmede het OMG zich mee bezig houden. We kennen allemaal het gezegde, hoogmoed komt voor de val! En doe nu eens iets wettelijks. Dit houdt in, dat al diegene die nu vast zitten, naar huis sturen, en pas weer lullen als er daadwerkelijk bewijs is gevonden! Zo hoort het volgens het wetboek der Nederlanden!

En het respect van vroeger wat men nog had voor dit soort lieden, is tot ver beneden het vriespunt gezakt naar het woord minachting! Het OMG beschuldigd anderen van het geen zij zelf doen...wat hebben we te verstoppen OMG? Wel smeerlappen als Demmink het handje boven het hoofd houden, wel vele ministers beschermen die miljoenen hebben 'zoek gemaakt'... Het recht in Nederland is krom, daders zijn de corruptie zelve! En ik, als 'biker'...een crimineel? Omdat ik lang haar, tattoo's en een waffel heb om open te trekken?

Deze zelfde, in jullie ogen misschien, crimineel zijnde biker, is, om maar een dwarsstraat te noemen, mantelzorger, snappen jullie wat ik wil zeggen? Fijn! Doe er dan ook wat mee!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!