×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Ten huwelijk gevraagd worden... Wat een gevoel

Ten huwelijk gevraagd worden... Wat een gevoel


Als je onverwacht je liefste vriend op zijn knieën ziet zitten in een mooie liefdenest gemaakt van bamboe op de top van een hoge berg met een ongelooflijke mooie uitzicht naar de tweeling Meeren in Bali, Indonesië, dan gaat je hart gewoon stil... 😅 

We gingen samen met ons Nederlandstalige gids gewoon weer zo een mooie uitzicht punt bezichtigen. Het was zo een mooie liefdenest van bamboe en met zwevende schommels en een groot hart. Ik stapt in het hart om van het uitzicht te genieten en mijn vriend zei om even te wachten dat ie zo kwam. Ik voelde dat iets aan kwam dus ik durfde mijn eigen niet om te draaien. Ik werd ongemakkelijk en zenuwachtig. Wanneer komt ie nou? Dacht ik bij mijn eigen. Zal hij nu mijn ten huwelijk vragen of ben ik te hoog aan het dromen? Ik kon niet meer wachten en draaide mijn eigen om om hem te roepen. En daar was ie dan... Voor mijn voeten op zijn knieën met een roos in zijn hand. Hij maakt het roosje open en daarin zat een mooie gouden ring met een redelijk groot diamant. Hij mopperde iets van "schatje wil jij mijn vrouw..."voor dat ie zijn zin af kon maken zei ik ja en zoende hem meteen. Hij probeerde nog meer te zeggen maar ik zoende hem maar door. Ik was nogal rustig tot... Ik in het gaten kreeg dat ie mijn echt ten huwelijk aan het vragen was.... Hooo... Toen sprongen de tranen uit en ik begon te trillen. Mijn aanstande probeerde de ring om te doen maar ik bleef huilen en trillen en hem vast houden en kussen. Wat een zee van emoties. Iedereen klappen en juichen en filmen. Maar ik kon alleen bibberen en huilen. Ik dacht bij mij eigen "waarom huil ik nou als ik gewoon doll gelukkig ben? Die dag was mijn allermooiste dag tot nu. Hoe was jullie ervaringen? Of hoe hoop je dat het gaat worden? Laat het weten. Romantische verhalen zijn de mooiste 😍

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.DidI'Ms world
Mooie foto van jullie zeg.
05-01-2018 16:20
05-01-2018 16:20 • Reageer
Marjolein
veel voorpret toegewenst! Ik ben wel getrouwd geweest, maar eigenlijk nooit echt ten huwelijk gevraagd. De opmerking was: als we een huis gaan kopen, wil ik wel getrouwd zijn. Erg eigenlijk he?
04-10-2017 16:50
04-10-2017 16:50 • Reageer
erkaryam
wauw en nu de datum plannen en een nog mooiere dag (als dat kan), super foto
27-09-2017 15:53
27-09-2017 15:53 • 1 reactie • Reageer
Jessica Ariana
Hebben we... 2 maart... Spannend
27-09-2017 18:33
27-09-2017 18:33 • 1 reactie • Reageer