minder actief door ongeluk!?

minder actief door ongeluk!?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hey girls and boys! Ik moet jullie helaas mededelen dat ik de komende maand minder als zowel niet actief ben. Ik wil jullie natuurlijk graag helpen met jullie vragen en problemen, maar op dit moment gaat dat niet. Ik zal er niet te lang om heen draaien, Ja zoals in de titel staat heb ik een ongeluk gehad. Ik kan alleen vertellen dat 1 wielrenner (hij had een medewielrenner bij zich) met ongeveer 60 km Per uur op me is ingereden. Daarna weet ik niet veel meer. Ik heb er gelukkig geen ernstig letsel aan opgelopen, Ik heb nu een hele pijnlijke rug en een zere enkel. Ik ben nu wel eens benieuwd hebben jullie al eens een ongeluk gehad met een voertuig? Beoordeel


private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen