1 Maand Rookvrij!

1 Maand Rookvrij!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goed, ik ben nu dus ruim een maand gestopt met roken. Easy! Ja, echt! Het gaat me zó makkelijk af.  De handeling niet meer doen, bedoel ik dan. De behoefte om te roken is helemaal weg. Ik heb het hier helemaal niet moeilijk mee! Behalve mijn gevoel he? Ik ben enorm prikkelbaar, kan werkelijk niets hebben!! Ik reageer snel, kortaf en zwaar geïrriteerd. En dit maakt dat ik bijna weer zou gaan roken. Ik vind het zo echt niet leuk meer! Moet ik hier doorheen? Gaat dit gevoel straks weg zodat ik mij net zo goed voel als toen ik wel rookte?  Ik hou vol, want die hoop is er wel! 

Inmiddels 5 kilo erbij ook. Sinds afgelopen Maandag dus ook maar op dieet gegaan. Zit aan de shakes en repen, verder niet. Misschien een beetje streng voor mezelf nu, maar ik word gelukkiger als ik 10 kilo lichter weeg...

To be continued...

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauw wat knap. Ik las net toevallig je eerste intro waar je nog zo mooi schrijft dat je rookt. Nou NIET meer dus haha Super goed. Hou vol en die kilo's ach die gaan er van zelf weer vanaf. 
| 23:43 |
Ja dat intro moet ik maar eens veranderen haha!
| 10:48 |
Haha dus nog steeds gestopt! Super zeg 
| 23:04 |
De mensen die dicht bij je staan en last van hebben.. zijn ondanks alles nog steeds trots op je.
Je kunt het 🤗🤗🤗
| 19:04 |
Wat een schatje ben je toch he! ❤️
| 16:10 |
Het is een kwestie van doorzetten... komt helemaal goed 
| 22:29 |
Ik ken hele aardige en lieve mensen die gestopt zijn met roken, die zijn allemaal door die moeilijke en prikkelbare fase heen gekomen. Volhouden dus!
| 13:49 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen