Dieët dag nr 1!


Dieet dag nummer 1.

Vandaag de start gemaakt om af te vallen. Allereerst: mega bedankt voor alle tips op mijn vorige blog! Ik ga lekker! Goede start. (Ben ik al afgevallen?) Lekker gezond gegeten ook. Ontbijt was cornflakes met melk. Vanmiddag 2 bruine boterhammen ipv wit. Ik hou van wit brood...maar ik wil mijn gewicht echt omlaag zien gaan. Vanmorgen was er namelijk wéér een kilo bij. Ik heb afgesproken met mn bff (Carlijn) om samen 10 kilo af te vallen. We zouden allebei vanmorgen op de weegschaal staan en dan ons gewicht aan elkaar doorgeven. (Wacht nog steeds op het gewicht van mn bff die het vergeten is) 

Ik schrok me de blubber toen ik erop ging staan! Appte haar gelijk in paniek:  'Help! Weer een kilo erbij! Maar vanaf vandaag gaan we knallen he?' Nou ja en de eerste dag is mij alles behalve tegen gevallen. Het echte zware moet denk ik nog komen. Vanavond Nasi gegeten als avond eten. Nu is het de kunst om niks meer te eten. Mijn partner en ik zijn nogal tv-eters. Ken je dat? Lekker op de bank televisie kijken en ondertussen van alles naar binnen werken. Chips, broodjes, crackers, koekjes... alles gaat erin. Mega slecht, ik weet het! Zag ook een tip bij mijn vorige blog; veel water drinken...dat stilt de honger. Goede tip voor vanavond dus!

Carlijn heeft ondertussen nieuwe skates gekocht, want we willen allebei ook meer gaan bewegen en hardlopen is voor ons niet weggelegd. De eerste dag hebben we nog niet geskate. Allebei niet. Goed bezuggg. Morgen dan maar een eerste ronde doen. Heb vandaag mijn hele auto van binnen en buiten schoon gemaakt, en de woonkamer dus heb genoeg beweging gehad ghehe. (Ben ik al afgevallen?)

Ik app Carlijn: 'Hoe gaat het bij jou?'

Carlijn: 'Goed! Ik ga niet meer skaten hoor. Ben kapot'

Ik: 'Nee, ik ook niet. Doe alleen nog sit ups.'

Carlijn: 'Hoeveel?'

Ik: '25 stuks' en stuur een video mee van een man die de sit ups uitlegt. Na een tijdje krijg ik weer een app binnen.

Carlijn: 'Heb het gedaan hoor. Jezus Mina wat zwaar. Ik heb vandaag een zetpil in gedaan, want ik voelde migraine opkomen. Bij iedere sit up liet ik een scheetje.'

Ik: 'Hahahaha!!! Ernstig! Maar misschien moet je er eerst 10 doen en dan langzaam opbouwen'

Carlijn: 'Ja doe ik dat morgen'

Ik: 'Ja is misschien beter'

Ik maak nog een koffie voor mezelf klaar en begin zelf ook aan de sit ups. Bij 8 denk ik 'pfff tis idd zwaar' maar ga door. Ik stop bij 15. Tel tot 10 en doe er nog 5. Tel weer tot 10 en doe er nog 5 bij. Ik ben kapot! En dan te bedenken dat ik er ooit 100 met gemak deed. Ook voor mij geldt dus langzaam opbouwen, haha!

Maar hee! Ik vind dat we goed bezig zijn! Of niet dan?! 

Op naar 10 kilo lichter! Woohoo!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!