Dieët dag nr 2!


Ik ben niet van plan om iedere dag te schrijven over mijn afvaltraject, maar voor het begin wel even fijn.

Vandaag dus de 2e dag. Ik voel mij voldaan over gisteren. Het was een fijne dag met gezond eten en een klein beetje beweging (ok ok daar kan nog wel wat aan gebeuren). Ik kon de verleiding niet weerstaan om vanmorgen toch even op de weegschaal te staan. Ik weet het, mega slecht! Ik moet mij 1x per week wegen, maar ik was zó benieuwd! Halve kilo eraf! Yes! Wat goed! Dit stimuleert om door te gaan. Maar ga nu niet meer op de weegschaal staan, Maandag pas weer. 

Ik app Carlijn: 

[24-4 10:54] Jessica: Goedemorgen. Vandaag weer rocken hé!!!! Skaten wordt denk k moeilijk met regen, maar zullen het zien. Heb je een goed ontbijt op? Ik; Yoghurt met banaan. En drink veel water. Was een tip op mn blog hé...dan gaat de honger weg...

[24-4 10:54] Jessica: Succes vandaag weer chick 💪 we can do this shit!

Leg mijn telefoon weg, maak me klaar en begin met spullen pakken. We gaan vandaag naar de Efteling. Het is al 12uur als we bij de Efteling aankomen. 18uur vertrekken we weer. Hebben veel gelopen en heb zelfs even gefietst! Heb de verleidingen kunnen weerstaan in 'ongezond eten'. Want er staan mega veel eettentjes tegenwoordig in de Efteling. Ik voel mij stoer. Vanavond als avondeten spaghetti op. En nu de hele avond niks meer. Heb er al 25 sit ups op zitten (lekker dubbel haha!) en dat ging goed. Beter als gister, maar nog erg moeizaam hehehe. 

Op naar dag 3! 

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!