Help! Ik blijf aankomen :(


Allereerst wil ik zeggen: Het is mijn eigen schuld dat ik aan kom. Ik eet veel en ik sport niet. Logisch dat de weegschaal steeds meer kilo's aangeeft toch? 

Maar ik baal van mijn lijf. En ik wil er zó graag iets aan doen! Ik ga vanaf morgen écht afvallen. Eerder ook al geprobeerd, in mijn eentje, maar toen niet gelukt. Ik hou ook gewoon van lekker eten én van snoepen. Vreselijk! Vond ik chocola maar gewoon vies ;) haha

Vanaf morgen ga ik er samen met mijn bestie tegenaan. We geven elkaar eerst ons gewicht door. Dan gaan we op ons voedingspatroon letten en 's avonds, als onze ukkies op bed liggen, gaan we trainen. Ik wil (als het niet regent) gaan skeeleren. En als het wel regent ga ik iets binnen doen, weet alleen nog niet wat...

Heb jij verder nog tips of adviezen wat we verder er nog aan kunnen doen om af te vallen? Mn bestie en ik willen er allebei 10 kilo af... dus alle tips en trics zijn welkom :)

To be continued... :p 

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!