Help! Ik blijf aankomen :(

Help! Ik blijf aankomen :(


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Allereerst wil ik zeggen: Het is mijn eigen schuld dat ik aan kom. Ik eet veel en ik sport niet. Logisch dat de weegschaal steeds meer kilo's aangeeft toch? 

Maar ik baal van mijn lijf. En ik wil er zó graag iets aan doen! Ik ga vanaf morgen écht afvallen. Eerder ook al geprobeerd, in mijn eentje, maar toen niet gelukt. Ik hou ook gewoon van lekker eten én van snoepen. Vreselijk! Vond ik chocola maar gewoon vies ;) haha

Vanaf morgen ga ik er samen met mijn bestie tegenaan. We geven elkaar eerst ons gewicht door. Dan gaan we op ons voedingspatroon letten en 's avonds, als onze ukkies op bed liggen, gaan we trainen. Ik wil (als het niet regent) gaan skeeleren. En als het wel regent ga ik iets binnen doen, weet alleen nog niet wat...

Heb jij verder nog tips of adviezen wat we verder er nog aan kunnen doen om af te vallen? Mn bestie en ik willen er allebei 10 kilo af... dus alle tips en trics zijn welkom :)

To be continued... :p 

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
als ik u was zou ik intervaltrainingen doen en zwemmen ik hoop dat jullie je doel halen  
| 11:11 |
Heel veel succes! Leuk dat je het samen doet met je bestie, dan sta je er niet alleen voor! Voor meer tips en trics kun je kijken tussen mijn berichten. Misschien een leuk idee om mee te doen met de 10 weken Summer Proef Weken? Meer info vind je in de posts van afgelopen week
| 21:40 |
Bij mij gaat het ook niet de goede richting uit. Ik ben ziek dus sporten is niet voor mij. Ik ga weer starten met mijn oude gedachten.
Als ik zin heb in zoet of zout, 20min wachten. Meestal vergeet ik het dan, indien nog zin dan neem ik stukje.

Me af vragen of ik nu ga eten de kcal wel waard zijn.
| 18:58 |
Enorm belangrijk is veel water drinken, heb je zin in snoep water drinken, verdringt het hongergevoel
| 17:32 |
Bij mij vind je heel wat info over afvallen en bewegen.
Veel succes!
| 13:15 |
Het is natuurlijk voor iedereen verschillend, maar mijn cholesterol is te hoog dus ben ik de meeste volvette dingen en verborgen suikers weg gaan laten en meer fruit eten (ik doe er weinig moeite voor en neem in het weekend ook chips) binnen 3 weken is er 3 kilo van af. Ik ben een man van 60 die 75 kilo woog.
| 09:48 |
Op de website van het voedingscentrum staat een handige tool,  waarmee je kan checken of je gezond en genoeg eet. Deze tool is ook om af te vallen. Leg de lat niet te hoog. Succes. 
| 09:12 |
Ik wil er ook 10 kg af; geen chocolade, koekjes, alcohol, toastjes met kaasjes laat in de avond, chips en verder gewoon eten. Maar of dat genoeg is?
| 09:03 |
Veel groenten eten. Je kunt beter een stuk komkommer eten in plaats van  chocolade.
| 07:55 |
maar daar heb ik 's avonds nooit trek in! ;) 
| 13:34 |
Succes , mij lijkt gezond eten en bewegen een heel goede start!
| 07:38 |
Kook met olijfolie en stop met varkensvlees. Dan ben je al op de helft!
| 23:46 |
Succes! Ik wil ook weer. Mij lukte het eerder door... zie "Afvalgedicht". (Mijn gedicht erover.)
| 23:12 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen