Wat is jouw droom?Voor sommige een droom, maar voor mij al zo gewoon. Zingen in de studio. Een cd opnemen. Afgelopen Zondag stond ik daar van 11:00uur tot 21:30uur. Zingen is een feestje!

Toen ik 9 jaar was startte ik bij het kinderkoor van mijn vader. Heb al zoveel leuke dingen mogen doen. Samen zingen met o.a. Gerda Havertong & Rob de Nijs voor het Wereld Natuur Fonds. Hadden er zelfs een speciale naam voor; Het WNF rangerkoor. In diverse programma's gezongen. Zo leuk!

Heb al tig cd's opgenomen. Honderden. Je zou denken dat het op een gegeven moment saai wordt, maar het blijft gewoon een feestje! Keer op keer. Afgelopen Zondag mocht ik de ALT partij inzingen voor de nieuwe Musical 'Kaïn'. Ik heb zo een lol gehad dat ik nog aan het nagenieten ben!

Ik zou dit zo graag als beroep willen doen. Dat is mijn grote droom.

Wat is jouw droom?