Opgebiecht: ik leef het leven van mijn bazin!


Dit is een waargebeurd verhaal, ivm privacy zijn Namen veranderd!

Dit is het verhaal van Maya 

“ toen ik jong was ben ik met mijn vakantie liefde uit België getrouwd, we kende elkaar 6 maanden maar Thomas en ik klikte zo goed dat we niet langer wilde wachten met samen een leven op te bouwen. onze familie’s stonden er niet achter omdat er elkaar amper kende en er een redelijk leeftijdsverschil was (hij was 30 en ik 19) we zijn getrouwd bij de gemeente zonder familie of vrienden. Mijn familie en vrienden vonden mijn keus niet goed en met andere vrienden verloor ik het contact vanwege de afstand. Ondanks alle vooroordelen over onze relatie zijn we 15 jaar gelukkig getrouwd geweest. Kinderen hebben we nooit gekregen omdat ik onvruchtbaar ben. Op een dag sloeg het noodlot toe, hij kreeg een ernstig auto ongeluk waarbij hij ter plekke overleed. We hadden die ochtend een “ruzie” over zijn werk, hij was vaak weg en zou voor minimaal half jaar naar het buitenland moeten. Ik wilde dit niet en wilde meer tijd samen doorbrengen.  Een uur nadat hij boos weg ging wilde ik mijn excuses aanbieden over mijn ietwat heftige reactie en dat ik wel mijn baan zou opzeggen en met hem mee zou gaan naar t buitenland. Hij nam niet op, uiteindelijk kreeg ik het telefoontje. Mijn wereld stortte in, ik was de liefde van mijn leven kwijt en zijn familie gaf mij de schuld.

Na de crematie heb ik mijn spullen gepakt en ben ik terug naar Nederland verhuist, Amsterdam om precies te zijn. De erfenis was genoeg om een nieuw leven te beginnen. Op de dag dat ik de sleutel kreeg  trakteerde ik mezelf of de meest luxe en duurste avond in lange tijden en daar ontmoette ik mijn bazin. Een buitenlandse man en vrouw zaten in het restaurant maar kregen daar flinke ruzie, hij werd gebeld toen hij naar het toilet was, zij nam op en had zijn minnares aan de lijn.

De vrouw, Zahra was flink overstuur en wilde naar huis rijden. Ik heb haar over kunnen halen om eerst even tot rust te komen, ik zou het mezelf nooit vergeven als zij misschien net als Thomas door ruzie een ongeluk zou krijgen. Dit was mijn kans om het goed te maken.

Uiteindelijk was het zo laat geworden dat de horeca dicht ging en hebben we bij haar thuis verder gesproken en ben daar blijven slapen. De volgende dag hebben we nummers uitgewisseld. Na een een paar weken bellen en appen waren we goed bevriend geraakt en uiteindelijk vroeg ze me om voor haar te gaan “werken” ze woont in Australië en Amsterdam is haar vakantie adres. Ze moest de scheiding regelen en terug voor haar bedrijf ze vroeg of ik op haar huis wilde letten, dat wilde ik best haar toilet is groot als mijn badkamer, wie wil nou niet genieten van die luxe?

Uiteindelijk werd dit mijn baan, ze is slechts 3 maanden per jaar (verdeeld over het hele jaar) hier in Nederland. Deze luxe daar was ik al snel aan gewend, mijn appartement is net zo groot als 1 slaapkamer hier. Langzaam wilde ik toch ook wel weer een sociaal leven opbouwen, een relatie wou ik wel maar niet meer zo vast. Ik wilde geen man uit het café om de hoek maar een echte man met klasse maar hoe zou ik daar aan komen?  Ik was inmiddels al 36 en maar een eenvoudig meisje. Na lang twijfelen heb ik me aangemeld bij een dating site, mijn profiel was gebaseerd op het leven van mijn bazin alleen mijn eigenschappen niet. Voor de foto's en dates begon ik met het dragen van Zahra en daarna ook in het dagelijkse leven. De meeste kleding in de kast was nog zelfs nieuw.

Uiteindelijk kwam ik Lucas tegen, een echte gentleman, wil geen kinderen en wilde een relatie maar ook niet standaard huisje boompje beestje. Hij was teleurgesteld in de liefde en heeft hier in Nederland en Amerika een bedrijf. Hij wilde ook geen “3 hoog achter” vrouwen meer die hadden alleen misbruik van ‘m gemaakt. Ik kreeg paniek want ik was tot over mijn oren verliefd geworden op deze man maar ik was wel die vrouw die hij niet meer wilde.

Toen hij een keer thuis wilde afspreken heb ik het adres van mijn bazin gegeven (min of meer woon ik daar behalve als zij er zelf is dan ga ik naar mijn appartement) hij was onder de indruk van mij en vond mijn onafhankelijkheid enorm sexy en had er veel respect voor!

Hij is die avond niet meer naar huis gegaan. Na een ruim half jaar hebben we een relatie gekregen, soms ben ik bij hem thuis maar vaak ook in "mijn" huis. Als Zahra thuis komt ga ik naar mijn appartement en zeg ik tegen Lucas dat ik voor mijn werk weg moet. 

We zijn nu 2 jaar samen en hij wil toch meer stabiliteit in ons leven dan we in het begin hadden afgesproken en wil gaan samen wonen maar ja bij wie is de vraag? Bij mij kan het niet! Want het is mijn huis niet! Eerlijk tegen hem zeggen hoe het zit gaat niet dat zou mijn relatie kapot maken dus ik moet een manier vinden om bij hem in te trekken. Met het salaris wat ik van Zahra krijg, mijn spaargeld en het inkomen van Lucas kan ik deze leefstijl wel voortzetten en mijn huur kan ik opzeggen.  Gelukkig zit tussen ons redelijke afstand dus zorgen om het ontdekken van het huis én Zahra hoef ik niet. Wel ook nog even met Zahra praten ze is tenslotte ook mijn beste vriendin geworden, hoe ook zij niks tegen Lucas verteld... 

Of ik dit opnieuw zou doen inclusief het liegen tegen Lucas over mijn leven?  Zeker weten! Een leugen om eigen bestwil zeg ik maar."

----------

Wil jij ook anoniem je verhaal vertellen en er wat mee verdienen?  Stuur mij een pb en voor iedere reactie die ik krijg, krijg jij 3YP!


help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!