Organicup de menstruatiecup

Organicup de menstruatiecup


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na veel twijfelen en lezen heeft de blog van Jolandemooij (link staat beneden) mij over gehaald om het gewoon te proberen: de menstruatiecup.

Tampons kan ik niet dragen omdat zelfs de allerkleinste pijn doen, maandverband geeft vaak een onzeker gevoel en met zwemmen e.d. heb je gewoon pech.

Ik had er al wat over gelezen en had Het al vaker in mijn handen gehad maar toch vanwege de prijs weer terug gelegd (€21,99 bij kruidvat) ik ben enorm blij dat ik het nu wel gewoon gekocht heb! Het inbrengen is heel simpel eventueel kun je een beetje glijmiddel op waterbasis gebruiken alleen in het begin een beetje lastig met het lange stukje er aan maar die heb ik het weg geknipt. Tegen alle verwachtingen in voel je het niet zitten en het voelt zo schoon! Doorlekken en dan vooral 's nachts is er ook niet meer bij. 

De Organicup kun je zo'n 12 uur laten zitten daarna moet je m leeg maken/reinigen thuis leg ik 'm ca. 5 minuten in kokend water voor onderweg heb ik de Organiwipes (€4.99 bij kruidvat) gekocht aangezien je niet overal een wasbakje op t toilet hebt om uit te spoelen. Er zit een zakje bij waardoor je m discreet mee kan nemen en verder kun je deze cup vaker gebruiken dus de kosten haal je er absoluut uit. 

Er zijn 2 maten in de cups: A en B, de B is voor als je al eens bevallen bent. Ook zijn deze cups van stevig medisch sillicoon gemaakt en dus volledig vriendelijk voor je lichaam (en uiteindelijk de natuur)

Voor meer info:  https://www.organicup.com/nl/hoe-het-werkt/

Blog van Jolandemooij:  

https://yoo.rs/jolandemooij/blog/menstruatiecup-1508855729.html?Ysid=54301#reaction-3850267

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb hem vaak voorbij zien komen maar heb dan echt het idee dat het erlangs gaat of dat die eruit valt haha. Maar dat zal wel meevallen. De eerste twee dagen zijn bij mij de laatste jaren wat heftiger geworden omdat ik met de pil ben gestopt en ik zit er over na te denken een spiraaltje te nemen omdat je bloeden dan helemaal zo kunnen stoppen. Lijkt me echt ideaal. Het is toch altijd wel een gedoe vind ik :)
| 12:01 |
Dat gebeurt niet want het zet zich uit in de vorm van je lichaam en zuigt een soort van vacuüm. Spiraal staat mij persoonlijk erg tegen, hoor veel negatieve dingen daarover
| 00:09 |
Oke dat klinkt wel goed. Ja bij een spiraaltje zitten er weer hormonen in. Daar ben ik ook niet zo voor. Vandaar dat ik met de pil gestopt ben waar er nog meer inzitten maar mijn zus heeft er echt baat bij omdat zij helemaal niet meer ongesteld is. Dat wil ik dan op zich ook wel :)
| 13:26 |
Fantastisch, wat goed van je!
| 19:44 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen