Ik heb de HELO LX besteld. Ben zo benieuwd. Zijn er mensen die hem al hebben? Wat is je ervaring?


Ik heb de HELO LX besteld. Ik hoop hem snel binnen  te krijgen. Zijn er mensen die hem al hebben? Wat is je ervaring? Daar ben ik ook erg benieuwd naar. Een vriendin van mij heeft hem nu 7 weken om en ze is erg  enthousiast. Vandaar dat ik dacht om het ook maar eens te bestellen. Hieronder staat wat hij allemaal kan. Daaronder heb ik een plaatje geplaatst met de vergelijkingen met andere soortgelijken.  ·         Hartslag


·         Stappenteller


·         Calorieën


·         Afgelegde afstand


·         Kwaliteit van slapen


·         Iphone/Android compatible


·         ECG


·         Bloeddruk


·         Stemmingssensor


·         Vermoeidheidssensor


·         Monitor voor anderen


·         Germanium plaatjes


·         Himalaya zoutplaatjes


·         Paniekknop


·         SOS knop met GPS locatieNieuwe functies in ontwikkeling:


·         Glucose in bloed


·         Zuurstof in bloed


·         Alcohol in bloed


·         Temperatuurmeter


·         Muggenschild

Hiernaast zie je een plaatje met vergelijkingen.