Creaspektakel Kampen 2019


Lang leve Facebook. Een tijdje geleden kwam ik het bericht tegen over het Creaspektakel in Kampen. Daar was ik nog nooit geweest. En ja ik durf wel van mezelf te zeggen dat ik creatief ben. Omdat we in Kampen ook aan de weg timmeren om een actief Klup groepje te worden, heb ik er meteen maar een Klup activiteit van gemaakt. En ja hoor er waren verschillende dames geïnteresseerd. Via de Klupapp hebben we een ontmoetingsplaats afgesproken. Dat werd bij de boot, want al varend kon je daar een leuke workshop doen. Met z'n vieren zouden ze dat gaan doen. Zelf wilde ik liever 3 verschillende workshops doen en dat was nog hard werken! Gelukkig ben ik 's morgens al begonnen, anders had ik het niet gered.

Aan de eerste tafel waar ik een plekje vrij vond, kon je een fleurige envelop maken. Met sponsjes, een stencil en stempels kon ik aan de slag. De dames van We Love Crafts legden het zeer goed uit en gaven goede tips.