tekenen van lente.


Vorig jaar heeft Hetty voor zichzelf de uitdaging bedacht iedere dag een foto te plaatsen die haar een lentegevoel gaf. De eerste foto plaatste ze op 26 januari. Met een klein groepje zijn we met haar mee gaan doen.

Hetty's Lentegevoel (1.)

Dit was Hetty's eerste .

Jolande's lentegevoel!

En dit was mijn eerste foto.
Maar nu even waarom ik dit weer oprakel. Vanmorgen 30 januari liep ik met een bewoonster langs een tuin waar ik vorig jaar de katjes zowat uit de knop heb gekeken. En het viel me meteen op dat er al katjes uit waren gelopen. Kijk maar, ik heb er meteen een foto van gemaakt.

En dan te bedenken dat ik vorige week nog deze man voor de ingang op mijn werk vond.

Jolande's lentegevoel!

Tot 5 maart heb ik in 2018 moeten wachten tot ik deze foto kon maken. Wat een verschil.
Op 16 februari fiets ik na het boodschappen doen wat door het dorpspark waar ik vorig jaar verschillende foto's heb gemaakt voor Jolande's lentegevoel. Op hetzelfde plekje staat weer een bosje sneeuwklokjes te bellen. 

Jolande's lentegevoel!

In 2018 maakte ik deze foto op 28 januari. 

Al verder fietsend valt mijn oog op een klein paddenstoeltje. Even een foto maken, de hoed is nog zo mooi gaaf. 

Als ik weer opsta zie ik eindje verderop een speenkruid bloemetje. Er is een hele strook van in bloei. Terwijl in het park zelf de blaadjes nog maar net een beetje boven komen. De bloemetjes rekken zich op lange stelen naar de voorjaarszon.

Jolande's lentegevoel!

In 2018 vond ik op 11 maart na goed zoeken een speenkruid bloemetje. 

Hou je ook van fotograferen? Op Yoors zijn we benieuwd naar jou foto's. Een gratis account heb je zo gemaakt via onderstaande link.
Aanmelden.