Eentje om na te streven...

Eentje om na te streven...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Doe iets geks

denk iets moois

zeg iets liefs

dan heeft elke dag

iets positiefs!

Ik heb het meestal niet zo voor deze tekstjes, quotes... Maar op één of andere manier vind ik deze wel de moeite waard. Veel te vaak gaat het leven aan ons voorbij. Een drukke werkdag, weinig tijd voor een lunchpauze, kinderen ophalen van school, avondmaal serveren, boodschappen doen... Wanneer hebben we dan eigenlijk tijd om eens echt stil te staan? Niet zo vaak. Het is nochtans niet zo moeilijk! Denk onderweg in de auto inderdaad eens aan iets moois, zeg iets liefs tegen je collega terwijl je op het werk voorbij zijn/haar bureau zoeft, stap in het weekend eens uit de vaste sleur en rij naar een mooi plekje om leuke herinneringen te maken... Alle kleine beetjes helpen!


Zelf kreeg ik dit tekstje op een kaartje voor mijn verjaardag. Geen typisch verjaardagskaartje dus, maar de gever wist precies wel dat dit mij kon helpen. Ik zat op dat moment in het buitenland om te studeren, ver weg van alles en iedereen die ik liefheb. Makkelijk vrienden maken doe ik niet en dat zorgde ervoor dat ik vaak eenzaam was. Ik heb er normaal niets op tegen om alleen te zijn hoor, alleen begon het deze keer wel te wegen. En kijk, ik heb daar ineens veel meer gekke dingen gedaan, heb meer lieve woorden gezegd tegen de mensen... En raar maar waar, het heeft mij geholpen!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hij is leuk, hij is waar. En je ziet, het werkt echt!
| 13:18 |
inderdaad een heel belangrijke
| 12:54 |
Dat is een leuke :)
| 12:53 |
Prachtig helemaal je stuk erbij!
| 12:26 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen