Het roer om


Op dit moment breekt er een nieuwe periode aan in mijn leven. Ik ben in februari 18 geworden, heb in mei mijn VWO diploma gehaald en houd nu een tussenjaar. In dit jaar wil ik werken, reizen, mijn rijbewijs halen en mijn vervolgopleiding gaan bepalen.

Werken

Voordat ik kan reizen moet ik eerst wat geld hebben en daarnaast ben ik ook van plan een aanzienlijk deel te sparen voor later. Op school was ik 5 jaar lang verantwoordelijk voor het opbouwen, draaien en afbreken van grote evenementen. Daar kwam veel bij kijken omdat onze school regionaal bekend staat om haar grote en professionele aanpak daarvan.

Daarom ben ik nu druk aan het solliciteren naar een vacature voor audiovisueel technicus. Dat is een baan waarbij ik bij veel grote evenementen, beurzen en congressen in binnen en buitenland mag helpen.

Ook ben ik van plan twee online followings op te zetten. Een hier op Yoors en een voor mijn reis. Je komt er nog wel achter hoe dat precies zit.

Reizen

Ik weet nog niet precies waar ik heen wil maar reizen door Europa in een busje of SUV waar ik in kan slapen, lijkt mij heel gaaf. Daarnaast ben ik sowieso van plan een week naar Oostenrijk te gaan om daar mijn paraglide bewijs te halen, zodat ik overal ter wereld mag paragliden.

Rijbewijs

Zonder rijbewijs kan ik niet reizen op de manier die ik nu voor ogen heb. Daarom is het belangrijk om deze eerst te hebben. Gelukkig doe ik een snelcursus, dus als ik in een keer slaag is het zo gepiept.

Vervolgopleiding

Dankzij mijn VWO diploma heb ik het voor het kiezen. Maar omdat ik erg breed geïntereseerd ben, maakt dat het ook meteen erg lastig. Gelukkig kan ik nog naar een hele hoop open dagen en heb ik een jaar om te bepalen wat ik ga doen.

Yoors

Leuke plannen allemaal, maar wat heeft dat nou precies te betekenen voor mij op Yoors? Dat is zeker een goede vraag. De mensen die mij al wat langer volgen, weten dat ik soms heel rigoreus alles verwijderen en opnieuw begin omdat ik een beter thema heb bedacht. En eigenlijk is dat nu ook weer het geval.

Naast dat ik ga werken wil ik namelijk graag ook iets online opbouwen. Iets wat ik na dit tussenjaar nog verder kan voortzetten. Vanaf mijn twaalfde ben ik al geïntereseerd in online geld verdienen en ken nu zes jaar later voor mijn gevoel zo'n beetje alle manieren die er mogelijk zijn om dat te doen.

In verband met tijdgebrek en slechte excuusjes ben ik nooit echt tot actie over gegaan. Dat wil ik nu wel doen. Ik heb de afgelopen jaren best wat kennis opgedaan en wil deze graag delen op Yoors.

Dus blogs over manieren om online geld te verdienen zal je de komende tijd het meest zien, maar er zullen ook vast wat blogs tussen zitten met updates over mijn tussenjaar, meningen over Yoors en nog veel meer ongerelateerde onderwerpen.

Ook streef ik er naar om op elke reactie onder mijn blog te reageren en elk nieuw lid op Yoors persoonlijk welkom te heten.