Yoors internationaal?


Jazeker! Yoors heeft de intentie om ooit internationaal te gaan. Dat wisten natuurlijk een hoop leden al en zo niet dan weet je het nu. Maar wist je ook dit ik internationaal ga?

Sinds maart 2019 experimenteert Yoors met het vertalen van sommige posts. Dit is nog in een testfase want alles in een keer vertalen kost natuurlijk veel te veel geld. Door een paar bugs en een nieuw verdienmodel is er momenteel wat achterstand. Maar begin 2020 gaat het Yoors Team weer hard aan de slag met de internationale visie, vertelde Henkjan mij eerder deze week in een mail.

Het is ook al een tijdje mogelijk om Yoors te gebruiken in het Engels, Portugees, Frans, Tsjechisch, Deens, Fins, Duits, Hebreeuws, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Russisch, Spaans, Zweeds, Turks en Chinees. Voor mensen die zo’n taal spreken zijn het menu, de instellingen enz. vertaald zodat ze gewoon een post kunnen maken.

Maar heel veel buitenlandse leden zien we nog niet echt op Yoors. Daar wil ik verandering in brengen. Ik ga mijn best doen zoveel mogelijk enthousiaste buitenlandse leden aan te melden en ik vraag iedereen die Yoors wilt helpen groeien om mee te doen.

Ik ga ervoor zorg dat er een Engelse introductiegids komt.