Thor is geen puppy meer


Jeetje wat bij jij groot geworden. Dat zinnetje hoor is vaak als ik een poosje niet bij mijn tante op bezoek ben geweest. Lang heb ik deze reactie best wel vreemd gevonden want ik groeide toch niet zo hard. Pas toen ik zag hoe snel mijn hond Thor groeide begon ik mijn tante te begrijpen. Soms gaat groeien inderdaad sneller dan verwacht en schrik je zelfs als je wat oudere foto's bekijkt.


Toen we Thor kregen was hij negen weken en zag hij er ongeveer zo uit

Image title

Gisteren is hij één jaar geworden en in de tussentijd is dat kleine schattige pluizenballetje veranderd in een grote stoere hond. Hem liefkozend Thorretje of Thorry noemen, is er dan ook niet meer bij. Vandaag de dag ziet mijn harige voervoeter en namelijk zo uit:


Image title

Op zijn Facebookwebsite heb ik voor zijn verjaardag zelf deze foto geplaatst.

Image title

Wanneer je meer over THor (en andere dieren) wilt lezen of zien dan kun je eens een kijkje nemen op https://www.facebook.com/Thortheexplorer/ . Een like voor deze pagina zou natuurlijk een leuk verjaardagscadeautje zijn voor Thor.