×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vijf bloggers met hun beste artikel! Sta jij erbij?


Deze blog gaat over een aantal bloggers die ik volg, van wie ik vind dat ze het verdiend hebben dat iedereen eens een kijkje op hun blog neemt. Al deze bloggers kunnen goed en interessant schrijven. Neem vooral eens een kijkje bij een aantal van deze bloggers(klik op de naam)!

Hieronder een lijstje (willekeurige volgorde)

kussanne

Kussanne is misschien wel mijn meest favoriete blogster! Ze voldoet eigenlijk aan alle voorwaarden waar een "goede en interessante" blogger aan zou moeten voldoen. Ze schrijft altijd interessante artikelen, post met goede regelmaat (niet teveel, niet te weinig), en zorgt dat de artikelen die ze schrijft goed verzorgd zijn. Correct Nederlands en hier en daar een afbeelding(daar zou ik zelf eigenlijk meer op moeten letten), vind ik wel een must, en daar voldoet ze zeker aan!

Ik vind het supermoeilijk om de "beste" blog van iemand uit te zoeken, maar deze blog vond ik wel typerend voor kussanne, ze schrijft artikelen die heel actueel zijn (niet voor iedereen natuurlijk, maar voor een bepaalde groep), en ze schrijft over dingen waar ze zelf mee te maken heeft. Ze is ook heel open over zichzelf en haar leven. Ik raad je aan om ook zeker nog wat meer blogs van haar te lezen, dan alleen de blog die ik genoemd heb.


liefscarolien

Liefscarolien heeft al een tijdje niks gepost, helaas. Ook zij schrijft interessante en goed verzorgde artikelen! Ik vind het eigenlijk altijd leuk om haar artikelen te lezen. Nu maar hopen dat ze snel weer online is ;)

Ik heb bij liefscarolien dit artikel gekozen om met jullie te delen, maar wederom geldt, bekijk zeker ook haar andere artikelen! Op een artikel een blogger beoordelen kan eigenlijk niet ;)


Ingrid Ferwerda-Jacobs

Ik volg Ingrid Ferwerda-Jacobs al heel lang, en ze schrijft regelmatig blogs waardoor ik een lach op mijn gezicht krijg (over haar zoontje), of waarbij ik denk "oh, dat is handig! Even onthouden!". Verder is ze net zoals ik christen, en dat vind ik sowieso gaaf :)

Ze postte een paar dagen geleden dit artikel, wat gewoon erg leuk was om te lezen. Eigenlijk ging het niet echt om iets leuks, maar door de manier waarop het geschreven is, vind iedereen het waarschijnlijk wel grappig en herkenbaar.

Mandy de Beer

Mandy de Beer volg ik pas een tijdje, haar artikelen zijn (ook) altijd goed verzorgd, en lezen lekker weg. Je moet ZEKER een kijkje nemen op haar pagina!

Ik ben helemaal gek op nagellak, en daarom heb ik deze blog uitgekozen om te promoten :) Ik vind het altijd heel erg leuk om de nagellak verzameling van andere mensen te zien, en dat heeft Mandy hier heel leuk gepresenteerd!

Preciouslifestyle

En last, but not least, preciouslifestyle. Ook hier geldt, een goed verzorgde, persoonlijke blog! Mensen die over interessante (en zo nu en dan over actuele) onderwerpen schrijven, overzichtelijke blogs maken en correct Nederlands gebruiken, volg ik sowieso! En dat is hier zeker het geval :)

Haar laatste blog vind je hier. Deze wilde ik delen, omdat ik het heel leuk vond om dit artikel te lezen/bekijken. Kijk zeker ook eens bij haar andere blogs!Zeker nu de beloningen voor pageviews zijn geïntroduceerd, vind ik het erg leuk om echt goede blogs te promoten. Dat zal ik dan ook ZEKER vaker gaan doen! Kennen jullie deze bloggers ook? Zijn jullie het met me eens? Laat het me weten!

Sta jij er niet bij? Wie weet, heb ik jou al op het oog om in mijn volgende blog te promoten....spannend! Ken ik jou nog niet, en denk je dat ik jou ook een goede blogger zou vinden? Laat het me weten, of volg me gewoon(dan neem ik sowieso altijd even een kijkje, zodat ik je terug kan volgen, als je leuk schrijft :)


Love and blessings, Jonii