×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Migraine en mijn ervaringen ;

Migraine en mijn ervaringen ;
Migraine is een ernstige vorm van hoofdpijn. Ik kan me nog herinneren dat mijn moeder een paar keer in de maand geveld was door migraine. Ze kon dan helemaal niets meer en lag 2 tot 4 dagen in bed.

Later had ik een collegaatje op mijn afdeling waar ik werkte. Ook zij was enkele dagen per maand geveld door migraine. Iets waar je verder niet bij stil stond.

Zelf weet ik gelukkig helemaal niet was hoofdpijn is, laat staan wat migraine is.

 

Als je dan in de loop van de tijd in aanraking komt met mensen die op zoek zijn naar iets wat hun kan helpen tegen hun maandelijkse migraine, dan pas hoor je vaak weer heel pijnlijke ervaringen zoals :

Na alles wel te hebben geprobeerd probeer je nu te leven met migraine in plaats van te overleven. Preventieve of onderhoudsmedicijnen werken  niet.

Je bent op zoek naar iets dat misschien niet de pijn helemaal weg neemt maar wel iets doet tegen de lamlendigheid en gebrek aan energie  

Je heb al veel medicatie geprobeerd, maar aangezien ook overgevoelig ben voor medicatie en bijwerkingen, heb je al met veel weer moeten stoppen.

Je hebt al lang migraine:  sinds je in de overgang bent is het hopeloos; tot 10 dagen migraine per maand. 

Je bent weer bij de HA geweest,  gestopt met de propanalol. De aanvallen zijn niet vermeerderd maar ik zit nog steeds op een aanval of 8 in de maand.

 

Onze juice :

Via via kwamen wij jaren geleden in aanraking met onze juice. We waren met vrienden op zoek naar iets voor een gezamenlijke vriend met kanker. Gelukkig had hij veel baat bij deze juice. Maar helaas overleefde hij het niet.

Maar er bleek heel veel meer mogelijk met deze juice. Met name om dat in 1991  bijeen onderzoek door de Universiteit van Metz in Frankrijk al was vastgesteld dat deze juice voor 75 % de werking van morfine kon bereiken.

En dat zonder bijwerkingen. Geweldig toch !

In de loop der tijd waren heel veel ervaringen van gebruikers van onze juice, zoals onder andere :

 

Jeanet :

Ik heb van kinds af aan al veel last van hoofdpijn/ migraine. Dan was het naar bed, licht uit en zo min mogelijk geluid. Soms duurde het wel 2 tot 3 dagen voordat de aanval over was.

Ik heb al heel veel geprobeerd. Heel vaak bij de huisarts, heel vaak in het ziekenhuis. Veel homeopathische middelen geprobeerd. Van allerlei pijnstillers geprobeerd maar die hielpen ook niet geweldig. Paracetamol hielp zo bij zo al niet. Ik zei al eet ik een heel doosje op, dan heb ik nog hoofdpijn. Ibuprofen hielp een beetje maar dan moest ik de 400mg nemen.

Van de huisarts kreeg ik zware pijnstillers voor de migraine. Maar die probeerde ik zo weinig mogelijk te nemen in verband met de bijwerkingen. Toen ik voor het eerst over deze juice hoorde dacht ik : ja dat zal wel. Ik had al zoveel geprobeerd. Ik ben op een gegeven moment er toch mee begonnen en het blijkt echt te helpen.

Ik kan iedereen met hoofdpijn of migraine aanraden met  deze juice te beginnen.

 

Vickie :

Toen ik voor het eerst begonnen met het drinken van deze juice wist ik echt niet wat ik kon verwachten. Ik wist gewoon dat mijn ouders met heel hun hart geloofden dat ze het meest prachtige product hadden gevonden.

Ik was gediagnosticeerd met fibromyalgie en de pijn was een dagelijkse strijd voor mij. Ik had al jaren diverse soorten pijnstillers. Nu een jaar later, heb ik niet meer de strijd van de pijn van fibromyalgie zoals ik die vroeger had. Ik heb mijn ups en downs , maar ik heb geleerd om mijn dosering aan te passen als dat nodig is.

Ook had ik last van slopende migraine/ hoofdpijn. Ik heb nog steeds af en toe hoofdpijn, maar bij lange na niet zo erg en dat was. En het wordt steeds minder en minder naarmate de tijd vordert.

Ik ben nu vrij van alle pijnstillers, dankzij deze juice! Ik heb veel meer energie, een betere gezondheid en meer zelfverzekerdheid dan ik in jaren heb gehad!.

Vickie

 

Isabel B :

Sinds 8 jaar drink ik regelmatig het eerst op de morgen deze juice en wil hem niet willen missen! Het effect op mijn algemeen welzijn is enorm.

Mijn immuunsysteem is dus sterk verbeterd, heb ik meer energie voor de dag en de hele

metabolisme in het lichaam werkt veel soepeler.

Ik had een koorts en hoofdpijn en voelde me zeer 2-3 weken slecht. Deze juice is een zegen tegen mijn hoofdpijn. Dan laat ik elk half uur een klein slokje in de mond smelten en drink veel water. In de meeste gevallen is na 2 uur alles weer in orde en ik heb me geregenereerd.

Isabel B

Wil je meer weten  doen mee met ons Online programma en meld je hieraan :

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
BeautyHacks
Wauw heftig!! Ik geef je 5 sterren kom je ook bij mij een kijkje nemen? https://yoo.rs/beautyhacks/blog/diy-14-natuurlijke-haarmaskers-voor-droog-vet-beschadigt-haar-1492372053.html
21-02-2018 23:00
21-02-2018 23:00 • Reageer