×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Zeeuw van de dag deel 2

Zeeuw van de dag deel 2


Eindelijk heb ik tijd om deze blog te schrijven. Hele dagen thuis en toch de tijd niet kunnen vinden voor zoveel dingen. Rara hoe kan dat nou weer. Afijn, dat is misschien iets voor een andere blog. Eerst maar eens vertellen over mijn Zeeuw van de Dag ervaring.

De 1e keer dat ik gebeld werd was al om 6.45 uur. Voor mij is dat eigenlijk nog midden in de nacht. Voor het goede doel had ik het natuurlijk graag over. Er werd natuurlijk gevraagd wat Pulmonale Artriële Hypertensie is. Het was best lastig om alles goed uit te kunnen leggen in een korte tijd. Bij ons volgende gesprek zou humor aan bod komen, omdat dat erg belangrijk voor mij is. 

De 2e keer dat ik in de uitzending was, was om 8.45 uur. Deze tijd was al wat aangenamer. Ik zat klaar in m'n PH T-shirt ter promotie van PH awareness week in november. Het was de bedoeling dat ik met de verslaggever op de foto zou gaan, zodat die gedeeld kon worden op de pagina van de stichting. (www.pah-nl.nl) Om 8.30 uur zou de verslaggever er zijn. Ik braaf wachten en wachten tot om 8.40 uur de telefoon ging. Er zou geen verslaggever komen deze keer. Dat dit niet door ging wist ik dus niet. Oh ja, mijn hondjes waren om 8 uur al opgehaald door mijn schoonmoeder, omdat ze anders blijven blaffen en dan komt er van een interview helemaal niks. Nou daar zat ik dan in vol ornaat aan de telefoon. Alleen was er niemand die dit wist en zag. Over humor gesproken. Tijdens het interview heb ik het er maar niet over gehad. Zonde van mijn tijd om nog meer over PH te kunnen vertellen. 

Mijn 3e en laatste interview was om 18.45 uur. Ook weer telefonisch. Dit was wel het prettigste gesprek. Omdat ik 's middags ook al een interview had gegeven aan een journalist in opleiding, was ik al behoorlijk moe. De mensen die mij kennen konden dat goed aan me horen. Wanner ik wat precies heb vertelt weet ik echt niet meer. Misschien vind je het leuk om alles terug te luisteren? 

https://soundcloud.com/omroepzeeland/zeeuw-van-de-dag-jose-over-pulmonale-artriele-hypertensie

Natuurlijk ben ik erg benieuwd wat jullie er van vinden. Van jullie opbouwende kritiek kan ik alleen maar leren toch? Een ding weet ik al wel hoor. Iets minder vaak "ehh" zeggen zou niet misstaan.

Lieve groet, José

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.