Review Koppzorgen door: Marion's World

Review Koppzorgen door: Marion's World


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Met trots presenteer ik u:

De review die Marion's World, over mijn boek; 'Koppzorgen', schreef! Zoals zij het omschrijft, hoopte ik dat mijn verhaal ook over zou komen. Zij haalt een heel erg gevoelig en kwetsbaar punt van mij aan, namelijk, de onvoorwaardelijke liefde voor mijn moeder. Zo geweldig dat dit door alles, toch heen schemert, want ik weet dat ik mezelf  in mijn boek niet in een al te positief daglicht stel en dat ik een kant van mij omschrijf, waarin ik midden in mijn overlevingsstand sta en functioneer. Ik was één bonk hardheid, felheid en reageerde vooral heel defensief. Dat stuk van mij is nog zo teer en pijnlijk, en dat stuk van mij, maakt het verlies van mijn moeder hedendaags nog steeds zwaar. Had ik het destijds maar vanuit de mildheid en zachtheid kunnen doen, waarmee ik haar nu kan benaderen en waarmee ik haar strijd en worsteling nu kan zien en begrijpen. Dit was niet zo en dit kon destijds niet zo, daar zal ik mij bij neer moeten leggen. Verstandelijk weet ik dit, maar in mijn hart knaagt een continu schuldgevoel.

Lees hier haar review:

Ontzettend bedankt voor deze prachtige review Marion's World

Nog meer reviews lezen?

Ingrid Tips & Meer en DiaantjesLife, schreven beiden ook een review, waar ik nog steeds, enorm trots op ben! 

Deze kun je hier lezen:

Gerelateerde artikelen:Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Graag gedaan. En dank voor een kijkje in je leven wat niet gemakkelijk is (geweest)
| 13:33 |
Het is zeker een mooie recensie.
| 00:31 |
Ik denk dat wanneer je iemand verliest, op welke manier dan ook, je jezelf vaak zal afvragen had ik niet anders kunnen reageren, had ik niet beter dit of dat. Dat merk ik bij mijzelf ook. Soms kun je niet anders en als je een moeder had zoals jouw moeder zal dat nog veel lastiger zijn. Ik hoop dat je hart het schuldgevoel wat kan laten varen. Liefs en een knuffel.
| 21:45 |
Het is absoluut een hele mooie review en ik moet toegeven dat dat zeker heel goed "voelbaar" is in het boek. Het boek zit boordevol met gevoel, maar de liefde voor je moeder is zeker heel duidelijk aanwezig! 
| 20:54 |
Ah Diaantje, je bezorgt me een brok...zo lief! Ook nog steeds zo blij met jouw mooie review 😊
| 20:56 |
Het is gewoon zo en dat mag zeker gezegd worden enne, heel graag gedaan natuurlijk 😘
| 21:04 |
Ik las het! Mooie en kort maar krachtige review.
| 20:34 |
Erg blij mee! Ook nog steeds blij met jouw prachtige review ❤️
| 20:49 |
Kweet ;)
| 21:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen