a discovery of witches


Hoi iedereen!

Ik denk niet dat jullie dit al weten maar ik lees enorm veel boeken. Omdat ik hier veel vragen over krijg heb ik besloten telkens wanneer ik een boek heb uitgelezen een soort van review hiervan te maken op Yoors.

Op aanraden van een vriend ben ik met een nieuwe boekenserie begonnen. Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover, het leek een beetje Twilight voor volwassenen.

A discovery of witches (ik lees het boek in het Engels) begint heel traag. Ik dacht eerst echt dat ik niets aan ging vinden. Na een tijdje voel je je echter echt in het verhaal. Matthew is enorm innemend, op een vreemde manier. Diana frustreert me soms heel erg. Ze maakt rare beslissingen en stelt heel veel vragen. Na een tijdje begon ik haar echter leuker en leuker te vinden en krijg je sympathie voor de manier waarop zij door het leven gaat.

De boek heeft heel veel trage beschrijvende passages, waar je je soms door moet worstelen. Ze worden wel telkens afgewisseld door hele spannende, romantische of soms zelfs sexy scènes, waardoor het zeker naar het einde toe heel vlot leest.

Wanneer ik hem uit had wou ik absoluut meer weten en ben ik dus ook meteen begonnen in het vervolg: Shadow of Night.

Als je het leuk vindt om te lezen over bovennatuurlijke wezens en grote liefde is dit absoluut een aanrader!