Kako ocjenjujemo bonus kladioničara?Iznos bonusa u iznosu od, na primjer, 100 eura uskoro će zvučati zanimljivo, ali to je upravo ono što počinje. Na primjer, kako mogu pretvoriti 100 eura bonus novca u pravi novac i koliko dugo imam vremena? Svi aspekti koji se uzimaju u obzir pri određivanju je li bonus dobar ili nije dobar. U nastavku spominjemo bodove koje uzimamo u obzir prilikom određivanja bonusa i objašnjavamo što je dobro i što je loše u uvjetima igre.

1. Bonus Psk

Prije svega, važno je pogledati postotak bonusa. Što je veći postotak bonusa, to bolje. Obično je postotak bonusa 100%. Jeste li suočeni s bonusom od 50%? Zatim preporučujemo da pažljivo pročitate ostale uvjete kako biste vidjeli je li bonus zanimljiv. Bonusi veći od 100% obično su dobri, ali još uvijek zahtijevaju pozornost da gledaju na druge uvjete.

2. Bonus iznos Psk

Iako vam uvjeti bonusa govore više o tome je li lako pretvoriti bonus u pravi novac, iznos bonus prva sportska kladionica obično prvenstveno privlači ljude. Igrač koji želi uložiti mali depozit često je zadovoljan bonusom od 10 ili 20 eura, dok veliki igrači traže bonuse od 250 eura ili više. Kao i kod svega, uvijek postoji sredina, a prosječni iznos bonusa obično iznosi oko 100 eura. Što se tiče nas, to je dobar iznos bonusa i uvijek preporučujemo da iskoristite maksimalni iznos bonusa.

3. Uvjeti igre Psk

Možda je najvažniji dio ocjene bonusa koliko puta morate uložiti prije nego što se bonus novac pretvori u pravi novac. Što rjeđe morate kladiti, to je bolji bonus. U pravilu, iznos se prikazuje kao X iznos vašeg pologa i X iznos vašeg bonusa. Isplata 5x depozita i 5x bonusa (na primjer, samo 10x depozit ili samo 10x bonus s 100% bonusom) otprilike je prosjek. Bonusi u kojima morate igrati rjeđe obično su vrlo dobri, a s druge strane, bonusi koje morate češće staviti malo su manje dobri. Pročitajte ovdje kako prepoznati razliku između dobrih i loših uvjeta igre.

4. Minimalni citat

Kao što možete vidjeti, morate napraviti x oklade Prije nego što se bonus novac pretvori u pravi novac. Nažalost, ne možete se samo kladiti na sve oklade, A to je i pomalo logično. Inače, svatko bi se radije kladio PSK na 1,01-1,10 koeficijente i tako bi bio gotovo siguran u pobjedu prilikom otključavanja bonusa. Da bi se to spriječilo, kladionice često koriste minimalnu kvotu. U prosjeku su oko 1,80. Ponuda 2,00 je još uvijek moguća, ali mnogo veća čini ga vrlo teško. S druge strane, ispod 1,80-to je vrlo atraktivno. Na primjer, Toto bonus često je loša ideja jednostavno zato što su prosječni koeficijenti Na web mjestu manje privlačni.

5. Trajanje

Posljednja točka koja je važna pri određivanju vrijednosti bonusa je količina vremena koje imate za pretvaranje bonusa u pravi novac. Što je duže, to bolje, a ponekad postoje i kladioničari koji uopće nemaju vremena. Obično nalazimo razdoblje od 30 dana kako bismo uspjeli. Uz besplatne oklade, često ga morate koristiti u roku od 7 dana. Međutim, to nije problem jer morate napraviti samo 1 pojedinačnu okladu.
Sve gore navedene 5 stavke važne su pri određivanju vrijednosti bonusa. Naši rezultati i rezultati su potpuno objektivni, a mi ih dajemo posebno za vas, tako da možete brzo shvatiti koji vam bonus odgovara. Odaberite svoj kladioničar bonus sada i dobiti pobjedu s jednim ili više od mnogih bonusa!

Što biste trebali obratiti posebnu pozornost prije nego što odaberete bonus?


Recimo da odaberete novu kladionicu PSK s lijepim bonusom. Koje savjete najbolje slijediti? Kako mogu prepoznati nepouzdane kladionice?
Ako govorimo samo o bonusima, pravila i uvjeti su najvažnije stvari koje treba pročitati. Ono što apsolutno ne želimo vidjeti:
* Nerealni uvjeti, kao što je potreba za igranjem oko 40 puta više od vašeg iznosa.
* Ultra-visoki minimalni koeficijenti klađenja, sve iznad 1,80, već postaju prilično složeni.
* Ponuda istječe-to ovisi o tome koliko su teški uvjeti, stoga najprije razmislite o tome!
* Najveća moguća oklada - ako vam je dozvoljeno da uložite samo 5 eura po okladu s bonusom, gotovo je nemoguće igrati velike iznose novca.
* Ograničenje dobitka-osim ako se radi o malim besplatnim ulozima, apsolutno ne želimo vidjeti nikakva ograničenja na moguće dobitke. S maksimalnom isplatom od 20x, možete platiti najviše 2000 s bonusom od 100 eura. To je vrlo rijetko, ali ponekad vreba u T & C.