Ben je incontinent of heb je een sint bernard?

Ben je incontinent of heb je een sint bernard?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals ik al eerder schreef, moet ik de wc-deur openlaten als ik alleen thuis ben, omdat Xana anders voor de deur gaat liggen en ik er niet meer uit kan. Dat zorgde vandaag voor een nieuw avontuur en ik hoop dat het meteen de laatste keer was.

Stel je voor......je zit rustig op de wc. De achterdeur staat open en je hoort het geluid van een wasmachine, alleen is het dat niet. Het is je sint bernard die met haar kop in een emmer water hangt, om zo nat mogelijk te worden. Vervolgens komt dat natte monster de wc in lopen, en legt haar kop heel lief in je onderbroek.

Nee, ik ben niet incontinent, maar als ik dat wel zou zijn, had mijn onderbroek niet natter kunnen worden dan nu het geval was. Daarna gaat dat bolle Betsie 2 stappen naar achteren, en gaat rustig zitten kijken hoe jij dit op gaat lossen.

Dussss.......wat hebben we vandaag geleerd? Dat ik voortaan een grote handdoek mee moet nemen als ik naar de wc ga.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Sint Bernard is gelukkig van een andere orde dan incontinentie 
| 18:43 |
Of in een hoekje een stapeltje onderbroeken neerleggen kan ook...
| 07:30 |
Hi, hi, humor. Ze blijft verbazen die Xana😄
| 17:56 |
Dan toch liever een sint bernard :)
Leuk verhaal!
| 14:39 |
o maar ze houd toch van je!!!
| 14:22 |
hahahaha... wat een beest is het toch!
| 13:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen