Ben je incontinent of heb je een sint bernard?


Zoals ik al eerder schreef, moet ik de wc-deur openlaten als ik alleen thuis ben, omdat Xana anders voor de deur gaat liggen en ik er niet meer uit kan. Dat zorgde vandaag voor een nieuw avontuur en ik hoop dat het meteen de laatste keer was.

Stel je voor......je zit rustig op de wc. De achterdeur staat open en je hoort het geluid van een wasmachine, alleen is het dat niet. Het is je sint bernard die met haar kop in een emmer water hangt, om zo nat mogelijk te worden. Vervolgens komt dat natte monster de wc in lopen, en legt haar kop heel lief in je onderbroek.

Nee, ik ben niet incontinent, maar als ik dat wel zou zijn, had mijn onderbroek niet natter kunnen worden dan nu het geval was. Daarna gaat dat bolle Betsie 2 stappen naar achteren, en gaat rustig zitten kijken hoe jij dit op gaat lossen.

Dussss.......wat hebben we vandaag geleerd? Dat ik voortaan een grote handdoek mee moet nemen als ik naar de wc ga.