En toen lag ik ineens de lucht te bewonderen.


Het moest er een keer van komen natuurlijk, en vandaag was de dag. Tijdens het wandelen op de dijk, kwamen er fietsers aan, dus greep ik Xana, Tommy en Luna. Normaal gaat Tommy, de valse chi, tekeer tegen iedereen, waarop Xana ook begint, dus ging ik op mijn hurken zitten om hem rustig te houden. Stomme fout.....hele stomme fout.

Tommy bleef stil, maar Xana gaf ineens een ruk en begon te stuiteren, waardoor ik op mijn knie viel, door rolde op mijn kont, en nog een paar meter werd meegesleurd voordat Bolle Betsie erachter kwam dat ik ook nog aan de riem hing, ergens achteraan.

Ja, je zult weten dat je een sint bernard hebt. Resultaat: Een afgeschaafde hand en knie, een zere schouder, kont en heup, en zojuist liet mijn linkervoet ook nog even weten dat hij er was. Ach, dit was de eerste keer in ruim 8 maanden, maar dit overkomt me geen tweede keer.

Thanx, Bolle betsie!