Kinderen worden geboren zoals hun karakter is.


Laatst zat ik te denken aan mijn 3 kinderen en de manier waarop ze geboren zijn. Wat bleek? Alle drie zijn ze geboren overeenkomstig met hun karakter, en ik vraag me af of dat zo is bij alle kinderen.

Jamaica, mijn oudste dochter van 17, wilde 3 weken te vroeg komen, maar toen het zo ver was, twijfelde ze. Uiteindelijk duurde het 27 uur voordat ze kwam. Zij is degene die nooit een keuze kan maken en altijd overal over twijfelt.

Cheyenna, mijn middelste dochter van 11, lag dwars bij de geboorte, en kwam met haar gezicht naar boven ter wereld. Je gelooft het misschien niet, maar een dwarser kind dan zij bestaat niet. Ze maakt overal een strijd van.

Savanna, mijn jongste dochter van 10, maakte er een spelletje van. Ze lag in een volledige stuit en zou gehaald worden, maar vlak voor de keizersnede draaide ze, zodat ik naar huis werd gestuurd. Toen de weeën begonnen, lag ze echter weer in een stuit. Ze kwam 8 dagen te laat, wat een zich doorzettende trend bleek te zijn, want dat kind komt echt ALTIJD te laat.

Hoe zit het bij jullie? Zit er een verband tussen de geboorte en het karakter van je kind?