Xana maakt er een zooitje van.

Xana maakt er een zooitje van.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Met dit warme weer moet ik af en toe onder andere onze druivenboom extra water geven. Het leek mij het handigst om dat met de tuinslang te doen in plaats van een emmer, maar ik had niet gerekend op Xana. Domme fout.

Zodra ik een tuinslang pak, stormt Xana de tuin door, naar me toe. Blijkbaar kent ze het. Onze andere honden komen niet in een straal van 50 meter, maar Xana blijft netjes naast mijn voet zitten. Tot de kraan aan gaat dan.

Zodra het water loopt, begint Xana te happen naar de straal. Dat zou op zich niet erg zijn, ware het niet dat Xana niet kan richten. De helft van de tijd spuit de straal tegen haar bek, waardoor het water alle kanten op spuit, maar voornamelijk op mij.

Mijn schoenen en broek zijn zeiknat, en ook mijn gezicht heeft meerdere malen de volle laag gekregen, terwijl Xana maar doorgaat. Als ik haar de kans zou geven, zou ze zo 10 liter water wegkloeken. Het rare is dat Xana zelf helemaal niet zo nat is geworden als ik. Misschien kan ze dan toch beter richten dan ik dacht.

Ik begin te vermoeden dat Bolle Betsie helemaal niet zo onnozel is als ze zich voordoet. Misschien denkt ze ook zo over mij. Of nog erger, misschien denkt ze juist dat ik een stuk onnozeler ben dan ik me voordoe. :)Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
het blijft een onuitputtelijke verhalenbron, Xana.
| 09:34 |
Je begint Xana te doorzien ... :-)
| 23:52 |
Haha, onze Bernhard was bang van water, regen moest ze niets van hebben, pootje baden ook niet, maar een emmer vol naar binnen werken daar was ze gek op.
| 22:26 |
In zee wil Xana nooit, maar regen vindt ze niet erg. Xana's zus schijnt dol te zijn op zwemmen, maar Xana echt niet.
| 07:15 |
nou, heel herkenbaar dit! ik heb hier ook zo'n hond zitten 😂
| 20:28 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen