#Dagvulling


De #dagen vullen zich 

En nog altijd ben ik in de weer met alles rondom het isoleren van mijn huis door de woningstichting.

Zal ook vast nog wel wat maanden doorgaan ook en daarna het atelier ontdoen van de honderden tekeningen en schilderijen

Al vroeg stond ik vanmorgen op om bloed te laten prikken, stap de voordeur uit.. tja.. de opzichter bouw wil alles inspecteren

Hebben zijn mannen naar behoren werk geleverd hier in huis? ik weer mee naar binnen..

Oef, het grote kamer raam is nog niet vervangen, her en der mogen nog wel randen gekit en iets over gewit.

Of bent u hiermee tevree, natuurlijk ben ik dat en van kamer naar kamer lopen we zo samen rond

Op zolder was men vergeten de dakpanelen aan te sluiten en stopcontacten..gelukkig had Micha al wat lampen gehangen

konden ze alles nu goed zien. Ook doordat de mannen mijn verduisteringsgordijn per ongeluk ook op de stort hadden gegooid kreeg ik een nieuwe van en door het bouwbedrijf ..vorige week opgehangen... en snel heb ik toen een kleine voor het andere kamertje besteld en Micha hing het direct voor mij op bij aankomst. Micha..Mijn jongste spruit , komt nu 2 x per week mijn kant op en geeft wat uurtjes knutselen kado..en ik hem weer wat anders.. zoals altijd staan ze naast mij wanneer het nodig is.

Het er voor elkaar zijn.. het raakt en je voelt

zo zijn we voor elkaar bedoeld

De man uitgezwaaid en weer de jas aangetrokken..daar gaat de voordeurbel

Marieke was haar oplader vergeten gister en dus weer naar binnen

ze vertrekt, net 5 minuten over voor sluitingstijd prikken..rennen vliegen dus en ja hoor, weer oke

Ben ik thuis en staat er weer een man op stoep ..weer die trappen samen op.. overzien..hoe hij morgen vroeg de boel zal komen aansluiten en vast gemeld dat hij moet blijven bellen, omdat ik dan zelf ook op zolder ben en de bel niet zal horen zo 1 2 3

dagen

Tegen 2 uur komt mijn eersteling , werkt 10 km hier vandaan vandaag en komt dus na afloop even gezelligen..top

18 Uur komt mijn broer uit Boskoop wat daagjes en eten we witlof samen, is hij zo gek op. Morgen vroeg met hem die zolder op en de kisten een vaste plek geven die er al staan en nakijken of er weer iets weg kan, hij krijgt tafel en stoeltje en is aanwezig en ik klus.. kletsen wij zo heerlijk bij en ben ik niet alleen zo boven en dan nu ook de electricien naast ons, leuk!

Omdat zaterdag de zonen en een neef met de aanhanger de spullen die bij de jongste in huis staan gaan halen en ook naar zolder dragen is t belangrijk dat ik een plattegrond maak waar alles staat en een hoek voor weggeef en verkoop maak etc. Een goed duidelijk overzicht. Handig nu voor mijzelf..wat wil ik houden en wat kan er nu weer weg, stapsgewijs doorgaan met legen zodat de jongens t na mijn leven minder hoeven uit te pluizen en zo kunnen doorgeven aan anderen.

Als kunstenares heb je meer nog in huis dan willekeurig ander. Het is zo het is en nu al alles weg doen? geeft t gevoel van stop je leven.. er staat een grote kast..die gaat vol met de meeste leuke stoffen en daar naai ik dan t volgende jaar voor de kleinkinderen moois van of creeer iets aparts, de tijd zal t leren en zo niet...liefhebbers zat natuurlijk en zo kisten wolvilt, kisten wol en borduurgarens... kisten zijdeverf, dozen aquarel en vele vele andere soorten spulletjes die mij hier gruwelijk blij maken natuurlijk en ja hoor

de telefoon

wie staat er al haast op de stoep, uren eerder dan gepland

broerlief en dus morgen verder

je hebt van die dagen....!


dagen
dagen