#Elon vandaag 3 jaar en dus ook zolang al op #yoor.s


Elon

#Elon jarig en dus ook alweer 3 jaar hier op #yoor.s

Doordat #Marijke Kroon vannacht reageerde op facebook: Ik weet nog dat hij werd geboren... besefte ik ook ineens langer op Yoor.s te zijn dan dat ik dus mijn blogs terug heb, wat een mooie tijd hier zeg en wat heerlijk om een vorm van verbondenheid met elkaar te ontwikkelen. Velen hebben een plaatsje in mijn hart veroverd..heerlijk! Waardevolle plek dus hier!

Elon

Het geboortekaartje zowel als de traktatie voor vandaag op school zijn door Elon 's vader ontworpen en gemaakt.

Eierkoek als bodem van zijn piratenschip!

Trots op mijn oudste dus, die volgt naast zijn werk als schoolfotograaf en voetbalfotograaf in 3 D , mijn voetsporen, zoals ik die weer van mijn ouders en grootvader mocht volgen. t Appeltje valt niet ver van de boom..

https://fotomarcopaulo.myportfolio.com/work 

ben benieuwd wie van de twee dit ook in zich zal blijken te hebben.

https://yoo.rs/collections/mijn-kunstemakerij/33508-2d7a17edc297a2a586afea005c71ed86?Ysid=33508 

Elon

Daags voor de geboorte van mijn jongste en laatste kleinzoon zat ikzelf met een vriendin te knoeien en vreemd genoeg bleek het de geboorte van dit kleine mensje te zijn.

Midden in de nacht en binnen een kwartier was dit heerschap er al en stond al bijna vanaf dag 1 op zijn eigen voetjes..hij weet wat hij wil.

De snelheid is zichtbaar op dit doekje in groen, onbewust mam's lievelingskleuren en zelfs de terebinth, boom uit Israel.. is zichtbaar en ik wist van niets, bijzonder hoe we geraakt kunnen worden.

Het is aan te raden om ook eens de kwast ter hand te nemen en wat aan te knoeien, wie weet wat er spontaan uit rolt wanneer je zomaar speelt.


Zondag ga ik met mijn jongste ..Micha ..naar Deventer en breng een leuk fietsje, hij zal de buurt onveilig maken met zijn snelheid en kracht. Zo schreef ik al op facebook, waar we elkaar ook geregeld tegen komen.

Op Yoor.s bewaar ik dit soort gedachtengangen t liefst.


Bij de collecties kun je een enkele pakken, omdat het een smal richeltje blogs laat zien,daar dus wat linkjes vandaan en in de hoop er ooit weer bij te kunnen


Elon