#stappenplan #logeerkamer


LICHT

Er zij #LICHT

Op de knieën gevallen en dus was erop zitten nu geen optie..zie mij gaan..op de trap met de ziekte van ménière net zoiets en dan in de hand kwast en verfpot, wat heb ik gelachen zeg.. Confrontatie met jezelf als je een muurtje in wilt kleuren om de boel op te fleuren! Duizelig en dus gratis kermis draaimolen gevoelens. Stap voor stap dus gedaan.

Een muur vol frutsels in t behang en dus koos ik ervoor om met een kwastje van 1 x 7 cm breed rondjes te gaan staan en liggen draaien. k Zou het redden met 1 liter had men gezegd en dus werd een potje gemaakt voor euro 18,00 .. een 2e liter? was achteraf dus beter geweest en achter de kasten en werkstukken wat dunner gebruikt. Als de rest huis klaar is, doen we het nog eens dunnetjes over.

LICHT
LICHT

Micha, mijn jongste spruit en zonnetje is al een paar keer wat uurtjes overgekomen en begon met het ophangen van de poezen galerij, beter nu hier dan in de expositie opslag. de tegenliggende muur hing een mooie grote vitrinekast boven mijn mangel en die kon naar zijn huis, er komt een spiegel. Als ik dus zit te strijken leuke kijk naar de blije muur. Gister was hij er weer wat uren en werd het licht geregeld aan deze kant van de kamer en op zolder..eerdaags trekt hij weer draden vanaf zolder en gaat het kinder logeerkamertje van romantische lichtjes voorzien en komt het meegroeibed voor Elon er bij te staan. Vanuit deze kamer is er via een boog een doorgang naar de kleinere en handig als de familie komt logeren. Een mooie grote privé ruimte.

LICHT

Mooie spotjes voor de nieuwe zolder.

Aankomende week ga ik de dozen die er nog staan uitdunnen, een vast plek geven, een plattegrond maken zodat de kinderen later weten hoe wat en waar te vinden en wat voor hen van onbelang nog is. Je moet wel op de toekomst zijn voorbereid en wegdoen wat geen nut meer heeft ..hoe leuk of mooi ook.

Zorgen dat wanneer ik ooit op weg naar "Huis"zal gaan,

het er voor hen makkelijk zal staan.

Heel goed mogelijk is dat wanneer ik misschien deze kleine donderstraal mag overleven, deze kamer in pik.. de kleuren maken mij erg blij. In februari wordt ze alweer 12 jaar en ook heeft ze behoorlijk wat last van dementie.

Nu liggen we heerlijk op een superbreed bed saampjes en word ik vrolijk gewekt zo nu en dan.

LICHT

De isolerende bouwers hebben mijn zonwering trekgordijn kwijt gemaakt en nu ben ik eind deze week de gelukkige met een gloednieuwe die zij ook nog eens komen ophangen, voorgaande pastte niet meer en k wilde hem met wat latjes terug hangen..geluk bij een ongeluk zegt men wel he.. het is een hele klus al met al, hoe gaaf dat ik door dit hele proces zomaar veel kan weggeven/ doen en gooien. Wat is dat zalig een opgeruimd en overzichtelijk huis. aan te raden.. eerder had ik veel moeite met weggooien/doen. k Begon 8 jaar geleden met een film over Roemenië en de oudjes in de kou en heb de eerste rondgang gemaakt en een enorme hoeveelheid mooi beddengoed en kleding kunnen meegeven.. bijna nieuw vanwege een chalet wat mijn ex en ik hadden aangeschaft en door nieuwe bungalow bouw ineens weg moest gehaald, zoals op veel campings gaande was.

Er was ruimte voor de hele familie en ik had er ook een kleine Knaus caravan bij met voortent.. voor 12 man beddengoed, dekbedden hoezen etc, dekens. fijn dat men het daar zo goed gebruiken kon. Vrolijke Ikea dingen, wat ik nu nog wat van ehb en in deze kamers kan gebruiken. Ook heb ik vanuit ons ouderlijk huis..het hotel, veel mogen meegeven..dankbaar.. hoe los je zaken op!

Mooi aandenken deze foto, maar wel erg pijnlijk geweest om weer los te moeten laten ..zoals zoveel en als t eenmaal lukt, de rust

LICHT