#Paternoster #Manifestatie van je #wensen


Paternoster

#Paternoster

Ik herinner mij....ooit de behoefte aan een maatje...heerlijk om mee te sparren... pakte een stukje klei.. sprak een wens uit..zo mag hij gaan worden..n beetje meer van dit en wat minder van dat en al doende ontstond er een beeldje met een draaiende spiraal naar boven.. net zo als dat ik zelf meer contact heb.. meer bewust geworden als extra wens, waarna ik vlug ook de penselen ter hand nam en een schietgebedje via dit werk in mijn hart plaatste vol vertrouwen. dat beetje meer was buik.. zelf was ik er ook rijk mee bedeeld per slot. grote bruine krullen en ga zo maar door en oh die reebruine ogen..wauw.. en tja...nog geen 5 minuten later een belletje en ook zo vlak in eigen buurt..mijn geboortedorpje nota bene.. k' begreep er niets van.. er was gehoord en ja..exact mijn wens stond daags voor mijn deur. De buik was overmatig en extreem, grote bruine bos krullen en die ogen..ja hoor-reebruin zoals die van mijn vader ooit. de wens kwam dus uit...maar k had vergeten te vragen ook dat erbij te voelen en als geweldige aan sluiter..

weet dus wat je wenst.. het manifesteert zich echt!

en zo wordt er hier wel vaker gehoord..wat kan er mooier zijn? !!!

Dit werk nu te koop voor euro 150,00

interesse? er zit veel liefde in! 

Paternoster betekent "#Onze Vader" en komt voor in verschillende betekenissen:

Een gebed, zie #onze vader

Een andere naam voor de rozenkrans

en tja.. hij was lid bij de Rozenkruisers

Paternoster

Paternoster betekent "Onze Vader" en komt voor in verschillende betekenissen:


een gebed, zie het onze vader

Een andere naam voor de rozenkrans

en tja.. hij was lid bij de Rozenkruisers