Trouwerij in de familie


Afgelopen zaterdag was het weer zover. Het tweejaarlijkse uitje met moeder en zussen. Dit zijn we 2 jaar geleden begonnen omdat zowel mijn moeder, zus, zusje en ik inmiddels zo ver uit elkaar woonden dat het niet meer vanzelfsprekend was dat we elkaar elke maand zouden zien. Tel daar ook nog eens de nodige partners bij op, waardoor je je zussen nooit meer alléén ziet.. enfin, twee jaar geleden gingen we een dagje naar Harlingen. Mijn zus was toen net een maand verloofd, dus er werd door haar besloten dat ze een trouwjurkenzaak met ons zou binnengaan en zo gezegd zo gedaan. Zuslief kwam met een prachtjurk de winkel uit, exhr haar droomjurk. Daarna gingen we een stijl-en-kleurenadvies halen ook daar in de buurt.

Nu dachten we afgelopen oktober, we leggen alvast een dag vast voor eind januari 2017. Dan kunnen we het nog vrij inplannen. Maar toen besloot vriendlief van mijn jongere zusje ook mijn lieve zusje ten huwelijk te vragen.. dus drie keer raden waar we nu terecht kwamen op 28 januari. Juist ja, een bruidswinkel. Zusjelief slaagde olk voor een mooie jurk in Apeldoorn. Foto's mogen natuurlijk niet, maar ze is erg gelukkig met de jurk en accessoires! Daarna wilden we een escapd room doen. Maar helaas had die een technisch mankement. Voordeel was dat we toen een hapje konden eten voor we weer naar huis moesten rijden. Daardoor kondsn we ook mooi nog Wie is de mol zien bij aankomst in mijn ouders huis!

Inmiddels ben ik bang dat ik over twee jaar aan de beurt ben. Mijn vriend zal toch niet... als ik wie is de mol er maar niet voor hoef te missen ;-).