Natuur foto challenge, dag 1....


           

Ik ben uitgedaagd door mereltjevanbrabant voor de 7 daagse natuurfoto challenge.
Omdat ik een echt natuursmensje ben ga ik deze uitdaging dan ook graag aan.
Vandaag mijn eerste bijdrage.

Drunese Duinen:

Deze foto is gemaakt in de Drunese Duinen, een grote zandbak van meer dan 100 hectare groot.
Het is hier heerlijk vertoeven en kom er dan ook graag met mijn viervoeter om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte van het stadsleven.


Deze foto Challenge in bedacht door  Gertiena , doel van de Challenge: iedere dag een mooie natuur foto plaatsen 7 dagen lang. Daarnaast iedere dag ook iemand nomineren die dan vervolgens ook weer foto's plaatst van de natuur, waar geen mensen of gebouwen op staan. 

Vandaag nomineer ik LivingThaGoodLife, en ben erg benieuwd naar de natuur bij haar in spanje...