Action DIY Shoplog

Action DIY Shoplog


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik kon het weer niet laten om even de Action binnen te lopen na het zien van de papierknutsel sets. Ik wilde even gaan kijken of ze wel echt zo leuk waren als ik dacht. En ja wel hoor! Maar ik nam nog meer mee. Lees je mee?

20180313_093732

Deze papierknutsels sets dus. In deze set zitten 8 vellen A4 papier, 8 vellen A5 papier (beide met motief aan de voor en achterzijde), 2 kleine sticker vellen, 4 stuks A4 vellen met die cuts, 8 labels, een lintje en een zakje met 4 kleine veren. Je hebt ze in verschillende soorten (4 stuks volgens mij) en ik nam er drie mee. Ze kosten € 1,49 per stuk en zijn echt super leuk om je Bullet Journal mee op te leuken.

20180313_093641

Na de Action Bullet Journals, die nog steeds heel populair zijn, hebben ze nu ook deze DIY Bullet Journal ub dire verschillende soorten. Er zitten twee MDF platen bij (voor- en achterkant) en twee ringen om zo je Bullet Journal te kunnen maken. Er waren drie verschillende varianten om te maken. Maar natuurlijk kun je het ook verven naar eigen inzicht. ze kosten per set € 2,29.

20180313_093708

Ook zag ik deze leuke sets om zelf magneten te maken. Er zijn 6 verschillende, ik kocht er 5 voor € 0,49 per stuk. De kinderen kunnen met dit regenachtige weer straks lekker aan de gang met kleuren, daarna uitknippen en klaar zijn je magneten.

Daarnaast kocht ik nog kartonpapier om aan de slag te gaan met leuke nieuwe uitnodigingen die ik reeds in gedachte heb, daar zullen jullie een andere keer meer over kunnen lezen. Voor 50 vellen betaal je € 0,99. Er zijn verschillende soorten kleursamenstellingen te koop. En ik kocht voor de kids DIY Disney Paaseieren maken. Ik ben benieuwd wat ze ervan gaan maken. Maar het zal vast prachtig hangen in de paastakken.

Hebben jullie nog niet te missen koopjes gezien bij Action? En wat gaan jullie zelf hiervan aanschaffen?

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Geweldig , je kan weer lekker vooruit en dan is het leuke van de action als je daar naar binnen gaat dan kom je bijna altijd met meer naar buiten dan je van plan was , en het leuke is , dat gaat meestal ook nog wel , want de prijzen vallen best nog mee
| 11:48 |
Daar heb ik altijd last van. De keren dat ik daar naar buitenloop met alleen dat wat ik echt nodig heb en voor kwam is op één hand te tellen ;-)
| 14:20 |
ja ,dat heb ik dus ook heel herkenbaar
| 15:07 |
Je kan weer aan de slag.
| 09:02 |
Zeker weten ;-)
| 11:30 |
Morgenvroeg ga ik toch naar action. Dus deze blog.komt goed uit
| 23:02 |
Succes. Laat je zien wat je geshopt hebt?
| 08:37 |
Lol niet veel alleen lijm om slijm mee te maken. Zag niks leuks haha
| 11:08 |
Grappig. Ik ben zojuist ook nog geweest om lijm te halen om vanmiddag met kleine vent slijm te maken, maar die was helemaal op. Dus heb een zoektocht bij verschillende winkels moeten doen ;-). Wel gelukt hoor!
| 11:29 |
Die potten lijm kon ik ook niet vinden. Heb die vloeibaare lijmstiften van 22 cent mee genomen. En uit geprobeerd. En t wou er ook mee. Maar goed ook want had er 10 gehaald hahaha
| 07:45 |
Weer lekker geshopt dus.
| 22:24 |
Heerlijk ;-)
| 08:37 |
Leuk! Action heeft zulke leuke dingetjes.
| 20:03 |
Zeker weten!
| 08:37 |
Craft papier ziet er leuk uit maar heb ik zelf nog heel veel. Momenteel effe niets extra aanschaffen :)
| 15:57 |
Ik heb ook echt te veel, gelukkig kan mijn dochter altijd alles gebruiken als ik weer wat moet minderen ;-)
| 08:37 |
:)
| 10:12 |
Leuke dingen!
dat kartonpapier is hier steeds heel snel uitverkocht. Vorige week toevallig eens een keer weer 1 pak gevonden.
| 14:49 |
Hier is het ook vaak uitverkocht. Ik had deze keer geluk ;-)
| 08:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen