DIY Lightbox - Action


Bij Action kwam ik weer een leuke DIY tegen. Eentje waarvan ik twee varianten mee nam om samen met dochterlief te maken. Vandaag was een uitgelezen moment toen ventje op bed lag, hij was vanochtend op het schoolplein ziek geworden en was meteen weer mee naar huis gegaan. Hij moest van mij een middagdutje doen om bij te komen. Tijd om samen met dametje aan de slag te gaan.

20180307_140413.jpg

We gingen onze eigen lightboxen maken. Ik heb deze twee varianten meegenomen, maar volgens mij hadden ze nog een of twee varianten liggen. Het verschil zijn de teksten die je erbij krijgt en de versieringen waar mee je de lightbox kunt pimpen.

Dochterlief koos natuurlijk de roze doos en ik ging met de grijze aan de slag. Eerst hebben we het frame in elkaar gezet. Hier moest ik dametje wel even mee helpen. Maar ook voor mij was het even kijken, want er zat geen beschrijving bij (ja kort op de achterzijde met tekst). Maar al snel hadden we door hoe het werkte.

Daarna zijn we het frame gaan schilderen. En daarna de versieringen gebruikt om het frame op te leuken. Nadat alles was gedroogd van de lijm en verf hebben we de lichtjes in de box gestoken.En de leukste teksten voor beide boxen gekozen en tadaaa….

Super leuk toch? Wij vonden het in ieder geval heerlijk om weer eens samen creatief bezig te zijn.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!