Making Memories Pot 2020


Ook dit jaar hopen we weer veel #herinneringen te mogen maken met ons #gezinnetje , met familie en met vrienden! En al die herinneringen gaan we verzamelen.

Ook dit jaar hopen we weer veel herinneringen te mogen maken met ons gezinnetje, met familie en met vrienden! En al die herinneringen gaan we verzamelen. Dit jaar weer in onze Let’s Make #Memories 2020 pot.

Vorig jaar hadden we een #scrapbook voor onze herinneringen, waarin we ook foto’s plakte die we maken met onze Instax. Maar ook foto’s die ik maak met mijn telefoon uitgeprint. Ik moet zeggen dat ik nog steeds niet bij ben met het scrapbook, dus daarom pak ik het dit jaar iets anders aan. We hebben dit jaar dus een pot waarin we herinneringen kunnen doen. Naast de pot ligt een stapeltje lege briefjes, waarop we de herinneringen kunnen schrijven. Super leuk, want de kinderen kunnen dus zelf hun herinneringen opschrijven en erin doen.

Waarom ik dit jaar hiervoor gekozen heb? Eigenlijk om de reden dat we dit jaar gaan verbouwen. Er staat dus nog een hoop werk te wachten en daarom ben ik bang dat ik dit jaar helemaal tijd te kort kom om een scrapbook bij te houden. Die van 2019 wil ik sowieso nog gaan afmaken, nog voor de verbouwing.

De pot komt van de #Action zonder iets erop. Met mijn #Edding Glass markers. Ik heb Edding Glass Markers 751 in Pastel kleuren en Edding Glass Markers 751 in Metallic kleuren. Deze stiften zijn er fijn om glas te versieren met je eigen invulling. De stiften zijn wel aan de dure kant, maar je kan er zoveel moois mee maken dat ik het wel waard vind. Naast sets zijn de stiften ook los te koop.

Hebben jullie ook zo’n bewaar manier van leuke dingen van lopend jaar? Laat het hier weten, dat geeft inspiratie voor volgend jaar ;-).