Waar krijg jij jouw betere ideeën?

Waar krijg jij jouw betere ideeën?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Ik in bed. Ja je leest het goed in bed! En dan niet in de ochtend, dan moet ik eerst wakker worden. Maar in de avond als ik in eco modus ga dan begint het te borrelen. Zo ook dit onderwerp. Ik mail mijn idee dan naar mezelf zodat ik het niet kan vergeten. Later werk ik het dan uit.

Beetje raar misschien, maar het is wel de plaatst waar ik het meeste tot rust kom. Alles wat dan in me op komt wordt op de mail gezet en in de middag als de jongste een dutje doet (en de oudste op school is) of in de avond als de kids op bed liggen werk ik en typ ik alles uit.

Niet al mijn betere ideeën komen in bed, ook wel eens in de auto... tja dan wordt mailen moeilijk en probeer ik het te onthouden (dat lukt niet altijd hahaha). Of gewoon in de winkel en natuurlijk uit alledaagse situaties en veel inspiratie komt van en door mijn kinderen.


Ben wel benieuwd waar jullie je ideeën vandaan halen.. ;-)


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Door te kletsen met mijn vriend, brainstormen over de toekomst, daar komen veel tot heeeel veel ideeen vandaan! Ook met muziek luisteren krijg ik ideen ;)
| 09:59 |
Absoluut waar! Daar krijg je ook ideeën van!
| 11:05 |
Ja, van zoveel dingen krijg je ideeën :)
| 12:11 |
Op allerlei momenten , vaak.door het spreken met iemand, zien van iets, lezen van iets.. dan noteer ik het meteen om later uit te werken
| 09:28 |
Noteren is altijd goed om niet te vergeten ;-)
| 09:35 |
Zeker want anders vergeet ik het vaak echt lol
| 10:03 |
Ideeën komen spontaan bij mij, gewoon kan zijn door een blog te lezen, door iets te zien, een bepaalde geur... Komt gewoon
| 21:54 |
Dank je voor je reactie. Leuk dat geuren inderdaad
| 09:35 |
Bij mij popt er zo ineens wat in mijn hoofd ( vaak net als het mij niet uit komt ). Had ik maar van dat soort momenten want dan ben je er een beetje op verdacht... maar druk aan de afwas, of auto rijden, douchen... dan lukt het niet. En ik ben gewoon een vergiet wat dat betreft. Hahaha
| 21:31 |
Oh ik ben ook een echte vergiet hahaha
| 09:35 |
hahaha ♥♥♥
| 10:25 |
Heel spontaan op de meest gewone dingen, een lied op de radio, een gesprek, iets wat ik lees, over straat lopend, in de wagen .... overal dus zo'n beetje :-)
| 20:28 |
Dank je wel voor je reactie.
| 09:34 |
Soms denk ik gewoon aan iets en komt de gedachte 'oh, daar moet ik wat over schrijven' er vloeiend achteraan. Gelukkig onthoud ik zo'n dingen makkelijk :-)
| 20:13 |
Ik onthoud wat minder ;-) hahah
| 09:34 |
Inspiratie ontstaat bij mij vaak plotseling, als ik overmand word door een bepaalde emotie. Vaak begint het met een woord, soms met een zin, die bewaar ik meestal op het kladblok op mijn foon. 'S avonds liefst in bed, begin ik aan mijn gedicht, op mijn laptop, en dan stromen de woorden er bijna direct uit, in nowtime ontstaat er een gedicht wat heel veel mensen aanspreekt!
Mijn korte blogs ontstaan eigelijk altijd spontaan , die kan ik schrijven waar ik maar wil!
| 19:42 |
Dank je voor je reactie!
| 09:33 |
Ik heb geen idee.. het zijn meer associaties met bepaalde woorden denk ik :-)
| 19:10 |
Dat kan inderdaad ook ;-)
| 09:33 |
ja :-)
| 17:35 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen