Anime special, manga kleurplaat 1

Anime special, manga kleurplaat 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
help


Van een Engelse uitgeverij van tijdschriften komt er elke maand een kleurtijdschrift uit, colouring heaven genaamd. Elke maand een thema en, zo verslaafd als ik ben, ik heb er dus al een stuk of wat staan, waaronder deze Anime special met allemaal Manga kleurplaten met 40 exclusieve designs van Desti die bij Collateral damage studios werkt, zoals het voorop het blad staat.

Ik wilde bij deze plaat eens proberen met een aquarel achtergrond waarbij ik het papier en de verf goed nat maakte zodat het ook enigszins mengde. Het meisje en kettingen zijn een betje simpeltjes met alcoholstiften ingekleurd. Daarna met een witte poscapen wat lijntjes alsof het pakje enz glimt en dan vanuit het midden al die streepjes.

Het is niet mijn beste werk, heb gewoon wat zitten kliederen en klodderen, maar het effect vind ik wel gaaf geworden

Zoals jullie zien heb ik deze nr 1 genoemd, dat wil zeggen dat er nog meer in de pipeline zitten, alleen blijf ik niet continue bij hetzelfde thema zitten met kleuren, ik spring van de hak op de tak

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk! Mag ik weten hoe dat tijdschrift heet? Misschien een kado-idee voor mijn partner die graag kleurt (oh ik zet het volgknopje aan trouwens)
| 14:56 |
Wat Henkjan zegt!
| 21:42 |
đź‘Ť
| 07:35 |
Heel creatief zeg ! Complimenten. 
| 19:37 |
Bedankt!
| 19:43 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
Ă—

Yoors


exit_to_app Inloggen