volop aan het ontwerpen voor mijn yoors-vrienden

volop aan het ontwerpen voor mijn yoors-vrienden


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo, vrienden van yoors; dit weekend spendeer ik volledig in het teken van het creeen kledij en cadgeds, zodat ik het jullie kan laten zien en uitleggen wanneer het gemaakt is...x momenteel zit ik in de zetel te breien en wissel ik af met haken, de apotheose zien jullie in de loop van de week! x nu ga ik rustig verder met breien en hakenxxxxxxx

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk ga je volgen
| 14:05 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen