×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
volop aan het ontwerpen voor mijn yoors-vrienden

volop aan het ontwerpen voor mijn yoors-vrienden


Hallo, vrienden van yoors; dit weekend spendeer ik volledig in het teken van het creeen kledij en cadgeds, zodat ik het jullie kan laten zien en uitleggen wanneer het gemaakt is...x momenteel zit ik in de zetel te breien en wissel ik af met haken, de apotheose zien jullie in de loop van de week! x nu ga ik rustig verder met breien en hakenxxxxxxx

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.GeGe
Wat leuk ga je volgen
02-11-2017 14:05
02-11-2017 14:05 • Reageer