×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Leuke 'communicatie' filmpje

Leuke 'communicatie' filmpje


Mama kwijt

In 2012 was dit een leuk boekje,het prentenboekje van het jaar. Mijn oudste dochter was 5 en de jongste nog net geen twee jaar toen het uitkwam. Behalve dat het boekje mooi is, heeft het ook een leuke gratis app waar de kids veel uren op hebben gemaakt. Aan het werk heb ik het filmpje ervan vaak gebruikt, ondanks dat ik geen pedagogisch medewerker ben.

Ik werk als proces manager en help vaak anderen hun werk slimmer in te richten. Communicatie in teams is cruciaal. Het filmpje vertoond de stereotypen in niet helder omschrijven, niet goed luisteren en doorvragen en overgaan in actiemodus zonder een plan te hebben. Iets wat we allemaal dagelijks ondervinden. Was weer fun het weer n keer te zien, ga het gauw weer een keer gebruiken.

Happy Thurday :)


Ingrid Tips en meer
Leuke video. De stem kwam me bekend voor en inderdaad, het was wie ik dacht.
07-07-2018 12:53
07-07-2018 12:53 • Reageer
Mirelle-Creametkids
Wat een leuk filmpje! Die ga ik binnenkort op mijn crea met kids pagina delen!!
06-07-2018 00:01
06-07-2018 00:01 • Reageer
Lichtophethart
Wat een mooi lief en helder filmpjes over communicatie. 'Een heel mooi voorbeeld inderdaad wat er gebeurd als we allemaal  niet helder-goed  omschrijven, niet goed aar de ander  luisteren en niet doorvragen. Dan krijg je dus DIT. Dank voor het delen. Ik ga het vast ook nog eens gebruiken denk ik.
05-07-2018 23:49
05-07-2018 23:49 • Reageer