×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn eerste boekenreview: En plotseling ben je van hem

Mijn eerste boekenreview: En plotseling ben je van hem


Mijn eerste boekenreview is het boek; En plotseling ben je van hem, geschreven door Merel van Groningen.

Ik hou van lezen, maar ik heb er niet elke dag tijd voor, helaas. Ik ben gek op waargebeurde verhalen en helemaal boeken wat betreft loverboys spreken mij aan. Waarschijnlijk omdat ik zelf een paar keer bijna in een zelfde situatie terecht had kunnen komen.

Wat betreft het boek. Ik vond het erg makkelijk weglezen. Ik heb dit boek in 4 leesmomenten uitgelezen. Geen ingewikkelde zinnen, maar gewoon geschreven hoe iemand het ook echt met gevoel omschrijft zonder al teveel poespas. De inhoud vond ik duidelijk omschreven en ik leefde echt mee met Merel. Daarbij had ik alleen géén moeite ermee om het boek even weg leg te leggen, wat ik bij sommige boeken wél echt heb gehad.

Over de inhoud kan ik kort zijn. Het was precies goed. Ik ben ook een Stephen King lezer en die voegt soms, vind ik, net té veel informatie toe. Daar gaat dan een heel hoofdstuk over wat een personage qua kleding draagt en wat voor meubels er in het huis staan etc. Om een boek lekker weg te lezen, vind ik dat persoonlijk fijner als het wat bondiger is. Dat vond ik echt top van dit boek.

Ja en waar gaat het boek nou over denk je. Ik zal niet teveel verklappen, maar het gaat over een jong meisje Merel, die moeilijkheden thuis heeft en een oudere jongen leert kennen. Die jongen ziet zij als eindelijk iemand die haar écht leuk vind en ze probeert dan ook het beste in hem te zien. Tot hij gewelddadig word, dan wilt ze weg. Helaas kan dat niet gelijk…

Wat voor cijfer geef ik dit boek? Een 8. Ondanks dat ik het een super goed boek vind, was ik wat teleurgesteld in het einde. Ik had graag nog een paar pagina’s gelezen hoe het met haar ging vlak nadat zij weg was gegaan en wat voor hulp zij heeft gekregen ook van instanties. Uit ervaring weet ik namelijk dat instanties je nogal kunnen laten zitten en daar was ik wel benieuwd naar. Maar buiten dat, nogmaals, een fijn boek om te lezen en je leeft echt mee.

Wat word mijn volgende boek? Ik ben sinds vanochtend begonnen met de serie reeks van Shadow hunters (Kronieken van de Onderwereld). Aangezien ik seizoen 1geweldig vond om te kijken en te horen kreeg dat er dus ook boeken van zijn. Kon ik niks anders dan besluiten alle delen te kopen en te beginnen met lezen!

Merel Groningen
Hai
28-09-2017 18:35
28-09-2017 18:35 • Reageer
Joy
Ik ben zelf een boek aan t schrijven. Daar gaat mijn blog hierover. Mijn boek gaat volledig in jouw straatje passen. Mss vind je het leuk om te volgen of ik t ga doen en wanneer.
03-03-2017 00:34
03-03-2017 00:34 • 1 reactie • Reageer
Dagelijkse dingen
ik ben je gaan volgen
04-03-2017 00:32
04-03-2017 00:32 • Reageer
Lotte van Mil
leuke review, lijkt me een leuk boek
20-02-2017 09:30
20-02-2017 09:30 • Reageer
Sherry
Leuk review. Ik heb dit boek ook gelezen.
19-02-2017 20:47
19-02-2017 20:47 • Reageer
johan_jongedijk
Mooi refiew hoor
19-02-2017 20:47
19-02-2017 20:47 • Reageer