×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Review: A Cure For Wellness

Review: A Cure For Wellness


Zoals beloofd zou ik een review schrijven over de film waar ik vorige week naartoe ben geweest. Allereerst zou het geen film zijn waar ik zelf een kaartje voor zou kopen, want voor in de bioscoop ga ik liever naar een goede actie film of comedy. Maar zoals jullie weten had ik de kaartjes gewonnen en daar was ik maar wat blij mee! Ik was dan ook van plan om zo snel mogelijk naar de film te gaan. Want buiten dat ik van actie en comedy in de bioscoop hou, vind ik echt goede horror films ook erg leuk om thuis te kijken.

Toen we de kaartjes op gingen halen vroeg ik aan de dame van de bioscoop of we nog even konden eten want daar hadden we nog geen tijd voor gehad. Daar begon het al. De dame gaf aan dat we maar niet teveel moesten eten, want anders zouden we misselijk worden van de film. Toch besloten we lekker een burger menu te halen, want ach, ik ben zoveel horror films wel gewend. En de enige film waar ik écht misselijk van werd was Human Centipede 2.

Nu verder over de film. We hadden nog lekker een grote bak popcorn en wat te drinken meegenomen, want ach misselijk worden we niet. Ik zal niet teveel details van de film vertellen, want dat is zonde als je de film nog wilt kijken. De film begint eigenlijk wat je niet verwacht van een horror film. Het gaat vooral over de zakenwereld in het begin en dan uiteindelijk begrijp je wat ze bedoelen met de naam van de film. Want er word iemand naar een wellness resort gestuurd om iemand terug te halen voor een belangrijke ondertekening betreft het onderhandelen binnen het bedrijf.

Er gebeurden vreemde dingen die ik maar niet zal noemen en wat de ‘ziekte’ is zal ik niet verklappen, maar het is iets wat je echt pas aan het einde ontdekt! Ik heb 1 keer weggekeken, maar niet misselijk geworden. Daarbij waren er meer schrikbarende dingen die zij deden, maar gelukkig ben ik wel wat gewend.
De spanning van de film vond ik erg goed, het werd goed opgebouwd en ik vond het geen moment saai. Qua plaatsing in het horror genre klopt wel qua vieze dingen die er gebeuren. Maar ik persoonlijk vind een goeie horror film eentje die echt eng is en waarvan je bijna niet de trap op durft te lopen s’avonds. Dat had deze film niet, maar hij was wel spannend! De acteurs vond ik ook erg goed spelen en vond ik goed uitgekozen om deze rollen te spelen.

De film krijgt van mij zeker een 8,5 als cijfer van 1 op 10. Ik, als horror liefhebber, vond dat het wel wat enger mocht. Maar wat wil je? Iemand die al zoveel goede horrorfilms heeft gezien, is tegenwoordig moeilijk te overtreffen. Wat ik wel écht een pluspunt vond was dat het einde goed afloopt. De horrorfilms van tegenwoordig lopen bijna altijd niet goed af en dan zit je nog met veel vraagtekens, en dat was nu niet zo. Daarvoor heb ik dan ook 0,5 extra gegeven.

Hou je ook van horrorfilms? En wil je er weer 1 kijken die redelijk kan tippen als de goede oude horrorfilms, dan raad ik deze film zeker aan!

Leonie
Ie spannend hoor
09-03-2017 19:13
09-03-2017 19:13 • Reageer
_PetitCorbeau_
Deze ga ik op mijn te kijken lijstje zetten. Klinkt veelbelovend!
09-03-2017 07:42
09-03-2017 07:42 • 1 reactie • Reageer
Dagelijkse dingen
Leuk! Ben benieuwd wat jij ervan vind.
09-03-2017 10:55
09-03-2017 10:55 • Reageer
charmedgirl
ohh leuke review, wou hem ook zien maar horror maakt me bang ik verschiet bij het minste maar het is eerder goor dan eng ?
08-03-2017 23:18
08-03-2017 23:18 • 1 reactie • Reageer
Dagelijkse dingen
Dankjewel! Het heeft even geduurd omdat ik andere dingen aan m'n hoofd had maar het is nu gelukt haha! ik vond hem niet eng, wel spannend. Maar ik weet niet of je insidious hebt gekeken? Die film vond ik wel echt eng, en mijn vriend helemaal. Dat is totaal geen held haha! Maar deze film is inderdaad meer vies en bah.
08-03-2017 23:20
08-03-2017 23:20 • Reageer