4  Tips Tegen Klitten

4 Tips Tegen Klitten


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Heb je ook altijd klitten in je haar en vind je het ook lastig om alles uit te kammen? Hier heb ik 4 tips tegen klitten.


1. Conditioner en verzorgingsproducten zijn essentieel als je haren zonder klitten wilt. Het hangt van de structuur en de conditie van je haar af of alleen conditioner in de douche voldoende is of dat je na het douchen ook nog moet naverzorgen. Als je liever geen conditioner gebruikt omdat je haar snel vettig is, gebruik dan alleen verzorgingsproducten of conditioners in je puntjes.


2. Je haar naspoelen met koel of zelfs koud water helpt ook tegen klitten. Hierdoor sluiten je haarschubben en wordt je haar naast zacht en glanzend, ook makkelijker om door te kammen.


3. Droog je haar ook altijd voorzichtig af; heel hard wrijven zorgt voor alleen maar meer klitten. In plaats van je haar met de hand af te drogen kan je ook een handdoek als een soort tulband om je hoofd knopen en het zo op te laten drogen voordat je gaat föhnen.


4. Word jij elke ochtend wakker met een warrige haardos? Probeer dan eens met een hoge knot of vlecht te gaan slapen. Ook voorkom je klitten en knopen in je haar door op een zijden of satijnen kussen te slapen.


Ik hoop dat deze tips je helpen, ik hoor het graag!

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

2.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
handige weetjes, ik gebruik ondanks mijn korte haar toch ook wel conditioner of masker, dan is het goed te doen
| 01:21 |
Goede tips, al heb ik wanneer ik goed borstel nooit zon last van klitten
| 16:02 |
Fijn om te weten dankje wel
| 15:59 |
Veel aandacht aan besteedt! :)
| 12:16 |
Dit is super handig thnx
| 11:47 |
bedankt voor de goede tips!
| 07:52 |
Wat een goede tips! Die met koud water kende ik nog niet.
| 07:26 |
goede tips voor mensen met langer haar... ik met m'n korte koppie heb er gelukkig geen last van
| 03:15 |
werkt het ook bij langharige katten?
| 02:34 |
Goede tips! Ik slaap elke dag met een vlecht zodat ik geen klitten krijg in maar haar, ik heb namelijk erg lang haar.
Als er toch klitten komen in mijn haar, dan gebruik ik een anti-klit spray, dat werkt perfect moet ik zeggen!
Ik zou de tweede tip wel eens willen proberen! :)
| 22:30 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen